Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Titeket fogdostak meg idegenek? Mit reagáltatok? Milyen ruha volt rajtatok?
Figyelt kérdés
2023. szept. 11. 09:40
1/5 anonim 

válasza:

Diszkóban régen csináltak ilyet a fiúk rendszeresen. Én emiatt untam meg a szórakozóhelyeket nagyon hamar. Simán alám nyúltak, volt olyan, aki konkrétan erőszakkal be akarta dugni az ujját. Semmit sem tudtam tenni a tömegnyomorban, azt sem tudtam, ki volt az. Utána úgy voltam vele, hogy akkor bulizzanak a pasik egymással.
2/5 anonim 

válasza:

nekem férfiként ment el a kedvem a diszkóktól emiatt. most nem tudom, mi a helyzet, de a járvány előtt a klasszikusabb bulihelyeken olyan látványosan ment a kéretlen fogdosós nyomulás, hogy már úgy voltam vele, vagy én ütöm le a nyomorék f.szfejeket, vagy ők ütnek le engem.
3/5 anonim 

válasza:

Szinte minden nőt ért már inzultus valahol, szórakozóhelyen, de simán az utcán, boltban, tömegközlekedésen is. Vannak bunkók akik nem állnak meg a sima füttyögésnél, hanem ha nem látják mások akkor oda-odanyúlnak (persze szigorúan csak úgy van "bátorságuk" amikor nincs ott a lány párja, vagy azt hiszik nem látják mások / meg tudják úszni a dolgot).
4/5 anonim 

válasza:

Tömegközlekedésen szinte mindig taperolnak ha sokan vannak.Nyári ruha vagy mini, vagy leggings ...
5/5 anonim 

válasza:

Néha ráfarag a bunkó. Szórakozóhelyen láttam ama esetet amikor az ipse fogdosta a csajokat, pechjére az egyik lány (ha jól vettem ki a szituból) az egyik kidobó barátnője volt :) A mókus még valamit vissza is szólt, olyan gyomrost kapott, hogy az csoda nem rakta ki ott helyben a taccsot :D kétrétgörnyedve dobták ki.
S láttam olyan storyt is amikor a 14-es villamoson egy fószer elkezdett zaklatni egy csajt. Taperolta, fölényeskedett vele, szegény lány az ijedségtől szinte megszólalni nem mert. Odament hozzájuk egy pasas s egy szó nélkül pillanat alatt legépelte az ipsét :) Elég szépen elrendezte az ábrázatát :D Látnotok kellett volna az elégedett arcokat a villamoson :)
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!