Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki volt olyan helyzetben, ahol valami extrém dolgot kellett tennie, ami neki nem tetszik és nem mert, vagy nem akart netán nem tudott nemet mondani?
Nem csak szexuális dolgok lehetnek.
F/L jelölés megköszönném.

Ilyen dolgokat csak az tesz meg,aki valamiért kiszolgáltatott,vagy gumigerincű,vagy képtelen magában meglenni és még ahhoz is ragaszkodik,aki alázza,vagy bántja,vagy egyszerűen csak lenézi a másik egyéniségét,akaratát.
Rengeteg ilyen ember van, mindkét nemben.
Férfiként sosem tettem semmi olyat,ami nem tetszett és másokat sem vettem rá,nem is vennék rá ilyenre.
Viszont volt barátom,akivel ezért szakadt meg a barátság,mert sokat panaszkodott a nejére,ennek ellenére mint a csicska,ugrott neki mindig.
Ha valamit nagyon utálok emberben, az a szolgalelkűség és a megalázkodás,illetve az újrakezdés egy szakítás után.

Nem annyira extrém, de régen az exem folyamatosan az análra akart kényszeríteni. Nagyon rosszul is csinálta, ritmustalanul és fájdalmasan. Annyira paráztam tőle, hogy legközelebb már hánytam és ment a hasam is (az idegességtől) így rengeteszer megúsztam. Ő meg folyamatosan arra kényszerített volna. Azóta már szerencsére a múlt része, évek után talán most lenne kedvem "kipróbálni" újra az anált, de ehhez több év kellett, mire kihevertem.
28N
2#
Nem jó ez, de ha szeretnéd és a mostani partnerre óvatos, sok szerencsét hozzá 🙂

Fantázia más mint megélni.
Köszönöm a választ

Egy hosszú magányos időszak után lett végre párom és el sem akartam hinni hogy milyen gyönyörű és vonzó. Aztán szép lassan előjöttek a gikszerek és egy ideig nem akartam neki nemet mondani nehogy megint egyedül legyek aztán amikor már pisi kaki vér dolgokat is be akart venni a szexben mondtam hogy ez nekem már sok.
F

Amikor arra kért hogy folytassam ájulásig, mert csak akkor volt orgazmus a ha fizikai fájdalma is volt közben, vagy ha nagyon megalázva, kiszolgáltatva volt.
És ezek minél erősebben voltak annál nagyobb volt az orgazmusa...
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!