Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Egy nap kb mennyi kamu profil...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy nap kb mennyi kamu profil regisztrál pl a vágyaid.hu oldalra?

Figyelt kérdés

2023. szept. 10. 22:43
 1/4 anonim ***** válasza:
90%
2023. szept. 10. 22:53
 2/4 anonim ***** válasza:
sok
2023. szept. 11. 06:23
 3/4 anonim ***** válasza:

Mi is fent vagyunk ott január óta a feleségemmel párként. Eddig két párral találkoztunk (igaz, ebből sem lett semmi, mert nem volt meg a kémia) de vagy 50-60-nal leveleztünk. Szóval kb. ennyi lehet az arány a kamu/valós profilok között.

Mondjuk a férfiaknál jobb lehet a helyzet, ott több lehet a valós, de annyi kiéhezett, degenerált, beképzelt, írni nem tudó, stb. fickó van fent, hogy egyenlőre kiábrándultunk belőlük.

2023. szept. 11. 06:34
 4/4 A kérdező kommentje:

3/

Az se kizárt,hogy férfiak közt is van kamuprofil. Én pl nőknek pároknak írok de mindennap látok pár regisztrálót a környékemről de sokszor csak éppen afatlappal semmi konkrét nincs kitöltve. Már rengeteg levelet szétküldtem ha volt is kevés válasz az vagy tiltás vagy kifogás de legtöbb nem válaszol. Biztos van sok hülye de kamu is. Nekem fullosan normálisan kitöltött profilom van de már nem hiszem,hogy 150 emberből mondjuk egynek se vagyok szimpatikus.

2023. szept. 11. 06:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!