Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi ideig tart egy aktus és mi a mente?
:D
Nekünk néha 5 perc az egész, néha egy óra, attól függ mennyi az időnk, mert ha van akkor szeretjük kicsit elhuzni , pózokat váltogatni és aztán együtt elélvezni:)Előjáték meg hát mindenki amennyit igényel, nyilván az adott lánytól függ...,de ez persze változó, van amikro már a gondolattól felizgulok és már vetem is rá magam, van amikor csak egy félórás hemperkőzés után lesz kedvem..és hogy mit csinálok közben , én szeretm a csunya beszédet vagyis nem is csunya, csak pl olyanokat , hogy oh mennyire szeretem a kemény faszodat, vagy hogy imádom mikor ilyen keményen megbaszol:D engem nagyon izgat amikor ilyesmiket mondogatunk, persze van amikor romantikusan szerelmes szavakat suttogunk:)és hát mocorgás:D ha alul vagyok is mozgok ugyis lehet iramot diktálni, nagyon jkat tud igy élvezni a párom:D
hu hát röviden ennyixD
Egyénfüggő, kinél meddig tart. Pontos választ nem tudok adni, nem szoktam huncutkodás során az órámat nézni, az időérzékemet meg ugye teljesen elvesztem az élvezetek közepette :)
Én a hátamon szoktam feküdni, míg a párom a lábaim között tevékenykedik :) Ha élvezem, hangosabban szuszogok és a csúcs közelében elkezdem mozgatni a csípőmet. Ha nem élvezem, elmondom, hogyan csinálja a párom, hogy jó legyen.
Tetszett ez a "kifekszenek, mint a csirke" beszólásod :D Vannak, akik, mint a fadarab fekszenek, vannak akik sikítoznak, ha élvezik. Egyénfüggő.
Beszélgetni nem szoktunk, csak a szexről, hogy hogy volna jobb, milyen pózban folytassuk stb. Szex közben képtelen vagyok eszmefuttatásokra :) A legtöbb időt azonban hangos szuszogással töltjük, nem szövegeléssel :)
Szia!
Hát nehéz erre válaszolni szerintem, nekem elszokott csúszni az időérzékem erősen, ha jól ráhangolódok a csajjal a lényegre...
De ki tudom számolni: hmm...hát olyan 30-40 percre saccolom az előjátékot és kb. 1 órára a tényleges szexet. Tehát összeadva majd' 2 óra, de azt tisztán tudom, hogy volt már bőven 2 óra felett is párszor, de akkor buli után és nem igazán józanul történt...így kicsit tovább tartott. Na. A lényeg:
Ahány lányt kényeztettem, egyik sem feküdt mint egy zsák. Próbálta közben ő is a kezével, vagy gyurmázott a fejemmel :D, a hajamat túrta, simogatta az arcomat, ilyesmi.
Valamelyik a csípőjét mozgatta fel-le, de az nem a legjobb szerintem, vagy csak óvatosan, mert előfordult, hogy a fogammal/állammal megütöttem "ott", fájt a Drágának...:(
Még szerencse, hogy az alsó ajkamon keresztül ütöttem meg a fogaimmal, így kicsit tompította neki, de kicsordult a könnye...:(
Beszélgetni? Azt igen! Néha egészen elkanyarodott a téma ahhoz képest, amit épp csináltunk. De azért többségében témánál maradtunk, vágyakat osztottunk meg, meg kis romantikus kijelentések, álmodozások jöttek szóba...meg persze "jó így?" "hogy csináljam?" és a többi szokásos kérdés a másik kényelme, vagy hogy is mondjam érdekében.
Pepe.
Az előjáték mindenkinél és kb mindig változó, bizonyos határok között mozog.Én mint pasi szeretem, ha viszonylag rövid, de a hosszabbhoz is tanulni kell szerintem, hogy amikor oda kerül a dolog akkor legyél a legjobb formádban. Maga az aktus megint mindig változó. Sztem a legjobb menetek a kb 20-30 percesek (meg a sietős, nagyon nagyon intenzív 5-10 percesek, de ha csak ezek vannak azért nem a legjobb). Eddigi tapasztalataimból mind ez jött le. Volt jópár hosszabb, akár 2,5 órás is, de az már nem olyan. Nekem akkor jó egy szex, ha intenzív, mindkét fél apait anyait belead szinte az elejétől fogva. Egy több mint egy órásnál rengeteg vakvágány van, vagy az alapból nem olyan intenzitású, kondival se lehet bírni, meg koncentrációval se. A legjobb érzés úgy végezni 20-30 perc után, hogy meg se tudsz mozgulni, lihegsz és a párod is így van vele. Aztán ha megpihentetek, kb fél óra-óra, akkor jöhet mégegy menet. Egy több órásnál már fizikailag is elég necces az ilyen, konkrétan a nőkre gondolok.
Tapasztalataim szerint a nagyon hosszú szexek a külső hatások eredményei( ezt sugallja a média). Én nem ajánlom hosszútávon senkinek, kipróbálni megéri, mert mégiscsak saját tapasztaltokból tanul az ember, de nehogy valakinek a több órás szex jelentse alapból a jó szexet.
Kicsit hosszú lett, meg szubjektív is, de remélem valakinek a hasznára válik.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!