Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Vajon hazudott vagy csak félt?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon hazudott vagy csak félt?

Figyelt kérdés

Van egy nő kollégám, ő 33 éves, én 28. Messengeren sokszor mondta, hogy a munkahelyen én jovok be neki a legjobban. Tobbszor hozott fel mereszebb temakat, sokat flortoltunk a neten, de eloben ezekrol sosem beszeltunk. Mondtam neki messengeren, hogy amikor egyutt dolgoztunk nagyon mocorgott a gatyamba valami. Azt valaszolta, hogyha legkozelebb lesz ilyen biztos ramarkoly vagy meg tobbet is csinal vele, mert neki az a tokeletes meret, ami nekem van(Elmondtam neki, hogy mekkora) Na a multkor atmentem hozza cigizni es amig a kavet csinalta direkt felallitottam es ugy ultem, hogy jo lathato legyen, hogy valami dudorodik. Kihozta a kavet es latta, hogy agaskodik 3-4x oda is nezett, de nem csinalt es nem szolt semmit. Amikor hazamentem irtam neki, hogy csak szajhoskodott nem is csinalt semmit. Erre nem valaszolt, csak terelte a temat, szoval nem eroltettem.

Mit gondoltok, csak siman kamuzott, hogy ezt megtenne, vagy csak szajhoskodott? Vagy nem volt olyan a helyzet?

2023. szept. 10. 17:14
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Nagy volt a szája, sok ilyen van, neten irásban mindent aztán élöben sehol semmi
2023. szept. 10. 17:23
 2/10 A kérdező kommentje:
Igen szerintem is, pedig ő sokkal tobbszor hozza fel ezt a temat.
2023. szept. 10. 17:43
 3/10 anonim ***** válasza:
55%
Lehet nem a munka helyen akarja megmarkolni. Hanem valahol máshol ahol megdolgozhatja jól.
2023. szept. 11. 05:14
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Beszélni más mint csinálni.

Ja nincs oka felni lebukás miatt akkor lehet csak zavarban volt. Nem tudta miért látja azt amit.

Mondd neki hogy újra kávé de akkor több is lesz. Meglátod erre mit mond. Akármi az oka ha nincs folytatás. De akkor beszélni is felesleges ròla

2023. szept. 11. 05:25
 5/10 A kérdező kommentje:
Na majd ma. Úgy is viszem-hozom.
2023. szept. 11. 06:32
 6/10 anonim ***** válasza:
Én inkább nem erőltetném a dolgot, mert kínos vége lehet.
2023. szept. 11. 10:57
 7/10 A kérdező kommentje:

Kérdeztem, hogy ma is beugorjak kávézni? Azt mondta, hogy persze mindenképp.

Nagyon kicsípte magát ma és a melleit is jól kirakta, tudja mennyire mell mániás vagyok, meg is dícsértem őt, meg hogy jól kirakta őket, erre ő elkezdte mondani, hogy most picit hízott és mellre nagyon sok ment. Ilyeneket élőben sosem mondott még.

2023. szept. 11. 15:06
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Sok sikert
2023. szept. 11. 16:03
 9/10 A kérdező kommentje:
Átmentem hozzá, átöltözött otthoniba, de kb. a mellei majd kiestek a trikóból. Hozta a kávét és megdícsértem neki a melleit, hogy milyen nagyok melltartó nélkül is. Látta, hogy már ágaskodik és elkezdte markolászni. Mondta, hogy kisebbre számított. Sajna nem jutottunk sokáig, mert az anyjához mennie kellett. Mondta, hogy legközelebb is nézzek át.
2023. szept. 14. 06:10
 10/10 Noren1989 ***** válasza:
0%

Micsoda sztori!

Igazi sikertörténet, némi önszopàssal elegyítve.

Thx, Bro.

2023. szept. 14. 07:58

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!