Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akarhat tőlem valamit?
Van egy csaj, akivel a mostani melóhelyen egy tanfolyamra jártunk. Egész jól kijöttünk akkor egymással, de azóta nem nagyon beszéltünk, soha nem volt komolyabb köztünk, csak haverok voltunk. Aztán egyik nap ő váltott a melóban engem és előre megcsináltam neki egy munkát, amit neki kellett volna. Megsimogatta a fejem meg elkezdte fogdosni a hasam én meg direkt ráfeszítettem(Elég sportos alkat vagyok) és megdícsért, hogy milyen kockás és kemény a hasam, aztán hülyeségből megkérdezte, hogy lentebb is ilyen kemény?
Vajon csak hülyeségből mondta, vagy tényleg kíváncsi és akar valamit? Neki amúgy van barátja. Nem mondom ez a szitu eléggé izgalomba hozott, de utána mentem is haza.

Ha legközelebb is nagyon kipakolja a cicijeit, akkor válaszólj a kérdésére!
- "Ha ilyet látok akkor igencsak kemény szokott lenni!"

Ugyan már...jól kihasznál,higy néha megcsináld a munkájat,ennyi.
Ne csinalj magadból hülyét.

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!