Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Most őszintén, számít a méret? Számotokra mekkora az ideális pénisz?

Hat ez en sem ertem... 1es ?!?
De valasz utoljara.
Szamit a meret de nem ugy ahogy te gondolod. Mivel a noi huvely is sokfele lehet igy a ketto kompabilitasa a fontos. Ha egy szuk rovid huvelyi novel hozznossze a sors akkor a cerka vekony de 13cm hosszu farok is nagy lehet neki fajhat kellemetlen erzese lehet. De ha a no tag es hosszu huvellyel el akkor a 22cm hosszu es csuklo vastag is keves lehet.
Vagyis pont nem szamit mekkora a farkad. Az szamit az adott novel kompatibilis e!
Magaban az h mekkora pont nem erdekes. Az erdekes h szamomra megfelelo e. Nekem milyen erzes, kitolt e, vagy feszit, vagy nekem vekonyka e.
Az extrem meretek mas teszta. De olyannal alapvetoen keves nagyon keves ferfi rendelkezik (mikropenisz vagy lodorong) ezek aeretek nem kompatibilisek inkabb azt mondanam h hatrany.
Szoval 1. H a no milyennek erzi a farkad. Magaban egy szam semmire sem garancia. 2. Es ez a fontosabb! H kepes vagy e ugy hasznalni a farkad h a no elvezze???!!!! Na ez a donto fontossagu.

Jóval nagyobb az átlagosnál, és nehéz rá megfelelő partnert találni.
A mostani élettársamnak is sokáig kellett szoknia, pedig neki már volt 18-20 centi közötti partnere korábban.
Egyébként én sem értem miért kell feltenni naponta (néha többször is) ezt a kérdést, miért nem lehet a korábbi milliónyi ilyen kérdésre adott válaszokat átnézni...🤔

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!