Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Azt lehet hallani, hogy az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt lehet hallani, hogy az orgazmus jó stresszoldásra is. Mégis sok nő panaszkodik arra, ha stresszes nem tud elélvezni. Mi a megoldás akkor?

Figyelt kérdés

2023. szept. 9. 09:28
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
96%
Ha ideges vagyok, nem tudok úgy együttműködni a partneremmel, hogy abból orgazmus legyen. Ugyanis az esetemben ez nem egyszerű. A megoldás, hogy egyedül csinálom.
2023. szept. 9. 09:51
 2/12 anonim ***** válasza:
15%

#1 ez szerintem a legrosszabb megoldás. Elhiszem, hogy nőként nem mindig egyszerű orgazmust átélni az együttlét alatt, de ez akkor közös probléma, és közösen kell rá találnotok rá megoldást is.

Az, hogy kizárod ebből, az csak tüneti kezelés, a probléma megmarad.

Szerintem nincs olyan, hogy egy pár, ha mindent megbeszél, és irányít ha kell szex közben is, akkor ne lehetne mindkettőnek öröme benne. Mondjuk ehhez az is kell, hogy a pasi ne legyen önző, és várja meg a párja orgazmusát előbb, aztán jöhet a sajátja is.

2023. szept. 9. 09:58
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
#2 Megvan rá az esély, hogy mindent jól csinál és akkor se tudok elélvezni, nem kell ehhez önzőnek lennie. Tartok tőle, hogy emiatt bűntudata lenne és önmagát vádolná. Az én párom a szöges ellentéte a férfiak mind önző disznók sztereotípiának, túlzottan is lelkiismeretes és magára vállal olyan dolgokat is, amikről nem is tehet. :)
2023. szept. 9. 10:04
 4/12 anonim ***** válasza:
24%

#3 ennek igazán örülök, hogy maximálisan odafigyel rád. És nem azt mondtam, hogy minden pasi önző, de azért van köztük sok ilyen.

De ha tényleg ilyen lelkiismeretes, akkor az még jobban zavarná, hogy kihagytad egy problémából, és esélyt sem adtál rá, hogy kezeljétek. Legalábbis engem nagyon bántana ez.

Megvan rá az esély, hogy nem fogsz elélvezni, de arra is, hogy mégis sikerül. Ha mégsem, még utána is segíthet neked a kielégülésben, hogy ne egyedül csináld.

Persze lehet tévedek, mert nem találkoztam még hasonlóval. Magadnak mindig sikerül, bármennyire is feszült, ideges vagy?

2023. szept. 9. 10:17
 5/12 A kérdező kommentje:

#1 Hogy tudod kizárni a párod, hogy egyedül csináld? Elvonulsz a fürdőszobába, ahol a zuhany alatt megoldod?

Mert, ha egyedül vagy a lakásban az egyszerű, de ha otthon vagytok mindketten és érzed jól jönne egy feszültség oldó orgazmus, ami abban az állapotodban nem biztos összejönne a pároddal, mit teszel?

2023. szept. 9. 10:19
 6/12 anonim ***** válasza:
37%

Teljes mértékben egyetértek az első válaszolóval.

Három szobás lakásban lakunk, simán megoldható egyedül az orgazmus átélése.

2023. szept. 9. 11:05
 7/12 Noren1989 ***** válasza:
0%

Nos, én, férfiként inkàbb így làtom:

a stressz,akàr egy szívroham.

Ha időben van kezelve, elodàzható.

Ha màr bennevagy, édesmindegy.

Tehàt mindenkinek javaslok napi 2-5oragzmust, h stresszmentesítsük életünket.

+Magne b6.

2023. szept. 9. 11:34
 8/12 anonim ***** válasza:
0%

#7 szerinted kinek van ideje egész nap dugni vagy masztizni? Ha munka után hazaérek, örülök ha van kaja, aztán sör+ tv. Olyan meg sajnos a mesében sincs, hogy meccset nézek, és közben kigombolja a nadrágomat a nő, hogy finom szophasson közben.. pedig közös kasszán vagyunk, és én adok bele többet. Örülök, ha 10-ből csak 2-3x mondja azt, hogy most nem akarja. Akkor is én dolgozok 90%-ban. Ja, és szopni egyáltalán nem szokott.

Én hülye meg még vele vagyok, de kárpótol, hogy szinte mindenki megfordul utána az utcán mind a mai napig. 🙂

2023. szept. 9. 11:46
 9/12 Noren1989 ***** válasza:
0%

A mondàs is így tartja:

Ki-ki szagolja azt a viràgot, amit leszakított.

2023. szept. 9. 12:05
 10/12 anonim ***** válasza:
0%

#9 a pinája amúgy nagyon finom illatú, szívesen időzök ott 😄

De persze értem mire célzol. Lusta vagyok most kilépni, és új nőket kergetni. Se időm, se energiám, előléptettek, új munkakörben vagyok, teljesen munkamániás lettem mellette. De majd beújítok egy fiatalabbal, azok hátha tüzesebbek, és úgy szopnak, mint a sellők 😄

2023. szept. 9. 12:25
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!