Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szex közbe mért mond nagy szavakat amit alap esetben nem biztos,hogy úgy gondol?
1.5 éve barátság extrakkal vagyunk egy barátommal. Kicsit már többé is vált de még nincs kimondva ,hogy kapcsolatban lennénk. Bár megbeszéltük,hogy mással nem csinálunk semmit.
Régen szerelmes volt belém most azt mondja többet érez irantam mint barát de nem tudja hogy mit akar. Az a nagy szerelem nincs benne és nem is tudja,hogy lesz e újra.
Viszont szex közben sokszor mond olyanokat, hogy én vagyok élete nője, szüljek neki gyerekeket,nagyon sueret, menjek hozzá és stb.
Mért mondhatja ezeket?
Enélkül is megkap és rengeteget segít és mellettem áll a hétköznapokban is mindenben szamíthatok rá.

Amit szexuális helyzetben mondunk az nem számít, különösen igaz ez aktus közben.
Sokszor nem is emlékszünk aztán rá.
Igazából olyan mint egy szexchat, csak az a lényege, hogy még inkább izgató legyen a szitu.

#4 😄 honnan tudod, hogy a végén teleélvezi a száját a kiscsajnak? Mondjuk ez alap lenne nálam is, ha csak baráti ürítés lenne érzelmek nélkül.
Azt viszont nem értem, ebben mi a jó a csajnak. Talán ő is kötetlenül dugni akar másokkal is, mint a pasi?

Én ezt nem tekinteném jó jelnek, Babàm.
Élvezkedve am sok minden f@szsàg elhagyja az ember szàjàt, mondom a leggyakoribbakat, amiket előkézből hallottam:
-élvezz belém!
-Gyereket akarok tőled!
-Tedd be a seggembe!
No, ezek komolyan vehetetlen lozungok, jobb, ha tudod.

#6 így értem, és köszönöm a korrekt választ.
Azt, hogy miért mond ilyeneket, elképzelni sem tudom, én szex közben sem mondok olyat, ami nem igaz, vagy nem gondolom komolyan. Lehet csak így fejezi ki, hogy mennyire élvezi a szexet. Pedig ezt egyszerűbb utána egy kávé közben egy öleléssel elintézni.
Minden szex közben hasonlókat mond, hogy gyerek, házasság, stb?
Amúgy te szerelmes vagy belé, vagy csak szimplám tetszik, mint pasi? Mert ha kapcsolatot akarna te benne lennél, ezt fejezted ki a válaszoddal.

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!