Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A magyar átlag méret valamivel 16cm fölött van. 17cm már átlag feletti, 18cm már nagy, 19cm-től fölfelé már hatalmas, 20cm fölött már óriási, persze a vastagság sem mindegy egyik méretnél sem.
Egyébként ez egy teljesen szubjektív "besorolás", mert sok nőnek tökéletes az átlágos hosszúság is ha megfelelő vastagsággal párosul, és vannak nők akikben még a 20+ méret is "lötyög".
A vastagságnak inkább nagyobb a szerepe, mint a hosszúságnak, mert a nők hüvelyének többsége nem a hosszra, hanem a tágulékonyságra van "kihegyezve".
Én a nagy méretemmel többet kell keresgéljek megfelelő partnert, de ha találok, az nem csak nekem öröm, hanem a nőnek is.
Summa summarum, mindenkinek más és más méret a megfelelő női, és férfi részről is a tökéletes szexhez.

#12 igazad van.
Magyarország a nyolcvanhatos lista huszonnyolcadik helyén áll, 14,99 centiméterrel...

Tévedés. Az eddigi legnagyobb számú önkénteseken mért adatok lettek összesítve, és összevetve több évtizedes bemondásos, és mért adataival is.
A bemondásos felmérések meg is buktak, mert rendre jócskán a "valódi átlagméreteken felül produkált".
Viszont az is kiderült, hogy a mért adatok több évtizedes távlatban nőttek, és a statisztikai szórás is megnövekedett az évtizedek során.

Keress rá ezekkel a kulcsszavakkal: pénisz, méret, Magyarország.
Valamelyik magyar nyelvű cikkben ott lesz a tudományos kutatást végző intézet teljes anyaga -angol nyelven.
Valamikor február-március tájékán botlottam bele én is, és akkor szántam rá egy kis időt, hogy áttanulmányozzam.
Tedd te is ezt.

Érdekes statisztika. Algériát, Kongót, Nigériát előzzük. Tovább nem is kell nézni :D
A google translate: Ahol lehetséges, a forrásokat kihagyták, ha azok saját bevallású méréseken alapultak. Egyes esetekben csak néhány tucat tesztalany volt egy országban, ami nem teszi lehetővé a reprezentatív felmérést.
Természetesen a megjelölt források között nem lehet megtalálni a konkrét méréseket. Ilyen forrásmegjelöléssel visszadobták volna a diplomamunkámat

Sajnos a nagy terület, az egyes országok statisztikai hiányosságai, stb. miatt mindenhol nem alkalmazható ugyanaz a módszertan, és a minták között is vannak jelentős eltérések.
Jelenleg ez van, a semmitől több, de persze messze nem tökéletes.
Van még hova fejlődni, bár én eddig is bőven elvoltam az ilyen jellegű statiszták nélkül is.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!