Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, buktatok már le maszti közben szülő előtt?
Figyelt kérdés
Szóba hoztátok utána az esetet? Vagy annak tudatában, hogy mindenki volt fiatal, és csinálta már, nem tulajdonítottatok neki különösebb jelentőséget?2023. szept. 8. 09:53
1/10 anonim 

válasza:

Igen.
Beszéltünk róla, mivel nagyon jó kapcsolatunk van.
2/10 anonim 

válasza:

Direktben nem, de tudják a szülők - ők is voltak fiatalok. Nem kell erről semmit beszélni, egy természetes magánügy.
3/10 anonim 

válasza:

Buktam, de nem volt semmi utána
4/10 anonim 

válasza:

Igen buktam le de nem lett belőle semmi.
5/10 anonim 

válasza:

Igen már buktam le de megbeszéltük és tanított is ezt azt, de azóta szoktunk közösen masztizni
6/10 anonim 

válasza:

5
Komolyan... szűlöddel masztizol?
7/10 anonim 

válasza:

ja, meg jön fater meg az öcsém... idióta!
9/10 anonim 

válasza:

még nem.
de már csináltam óvatosan úgy hogy egy szobába voltunk
/L
10/10 anonim 

válasza:

9
azt meg hogyan? Nem tudtál külön lenni tőlük?
Kicsit fura ha igaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!