Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Tudnátok értékelni a szituációt?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudnátok értékelni a szituációt?

Figyelt kérdés
Egyik este volt egy szó váltás közöttünk. Egymás exeiről beszélgettünk, és én azt mondtam neki hogyha hamarabb tudom hogy velük volt viszonya, akkor össze sem jövök vele (csupán poénnak szántam). Ezt követően összemelegedtünk ès elkezdett ujjal kényeztetni, majd egyszer csak abbahagyta és kiment a szobából (kvázi edgingelt “visszavágás” gyanánt). Most nagyon rosszul érzi magát, úgy gondolja hogy ezért börtönben lenne a helye, és hogy ő egy szexuális bűnöző. Mi a véleményetek?

2023. szept. 8. 01:28
 1/6 anonim ***** válasza:
93%
Miért kezdesz hülyékkel?
2023. szept. 8. 01:29
 2/6 anonim ***** válasza:
87%
Hát, mindketten elég toxikusak vagytok, szóval teljesen összeilletek.
2023. szept. 8. 01:34
 3/6 anonim ***** válasza:
77%

Nézd meg mi a szexuális bűn fogalma.

Tudod elöbb Google aztán kérdezz

2023. szept. 8. 05:09
 4/6 anonim ***** válasza:
82%

Beszéld meg vele, hogy egy hétig, vagy most a hétvégén végig annyi lesz, hogy ő kinyal téged, amikor mondod neki, de ő nem élvezhet el.

És akkor kárpótolt.

2023. szept. 8. 06:51
 5/6 anonim ***** válasza:
70%
Szerintem ez így frankó, helyes cselekedet a mai XXI. sz.-ban.
2023. szept. 8. 07:08
 6/6 anonim ***** válasza:
53%
Tapintatlan voltál, belerúgtál egy nagyot az érzékenységébe, a pasid meg úgy viselkedik mint egy óvodás duzzogó kisgyerek. Tökéletesen megérdemlitek egymást 😂
2023. szept. 8. 11:11

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!