Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogy működik a szexchat?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy működik a szexchat?

Figyelt kérdés

Csak üzenetváltás vagy képcsere is?

Ki milyen sűrűn csinálja? Mi erre a legalkalmasabb oldal?

2023. szept. 8. 01:00
 1/5 anonim ***** válasza:
90%
Régen itt beszélgettem. Akkor megérte, most már rég volt benne részem.
2023. szept. 8. 01:03
 2/5 anonim ***** válasza:
67%
Üzenteket írogatsz, meg képeket küldözgetsz. Ha szerencséd van akkor valódi képeket kapsz, nem csak valami netről letöltötteket - de szerintem ezt te pontosan tudod kérdező. Akik meg még a Mikulásban is hisznek szintjén vannak azok vagy rájönnek vagy boldog tudatlanságban küldik majd neked a pélóképeiket 😂😂😂
2023. szept. 8. 01:19
 3/5 anonim ***** válasza:
#7 szerintem csak egy képet kérj tőle mielőtt nagyon beleélnéd magad... simán a GyK-nak ezt a képernyőképét belelógatva egy női kezet. A b) verzió, hogy kapsz valami képet és kéred jöjjön olyan is amelyiken 2-őt, vagy 3-at mutat. Elég hamar rá fogsz jönni, hogy mi az ábra ha csőstől jönnek a "szexi" képek, de ilyen egyszerű mutatványra meg nem képes a másik fél 😂
2023. szept. 8. 01:26
 4/5 anonim ***** válasza:
86%

Gyerekek kérdés az is, hogy egyáltalán tényleg nő a kérdező, vagy sem.

Irkálni bármit lehet.

2023. szept. 8. 01:28
 5/5 anonim ***** válasza:
78%
Tök mindegy, mert a 4-es válasszal elrontotta a bulit. Franc se akar 100. lenni valakinek az üzenetei közt. Ha van az embernek egy kis leleményessége és érzéke a dologhoz, akkor tesz ki kérdést, és jó esetben valós nő keresi fel. Minden más esetben én a "99.9%, hogy kamus" elvet vallom.
2023. szept. 8. 03:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!