Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A menstruációs ciklusnak van köze a "squirting"-hez?
Én nagyon olyan alkat vagyok aki squirtöl, de azt olvastam, hogy a folyadék túlnyomóan ovuláció.
Ha ez igaz akkor megmagyaráná miért történik meg olyan gyorsan és egyszerűen amikor közelebb van a menzesz, és máskor egyszerűen csak nem.
De lehet hogy az egész hatalmas baromság, ezt szeretném kideríteni.
Ha van itt hozzáértő vagy valaki tapasztalattal szívesen meghallgatom.

WTF??? Az ovuláció a peteérés IDŐPONTJA nem pedig valami folyadék.
Tetszik, nem tetszik a rajongóinak, de a squirting 95%-a vizelet (ha nem hiszed kóstold majd meg és rájössz). Nincs semmiféle squirting hólyag ami ilyen rövid idő alatt ennyi folyadékot tudna kiválasztani. A két bazi nagy veséd, hatalmas artériákkal sem képes egy másodperc alatt decinyi folyadékot kiválasztani.
Squirtingnél a gátizomzat erőteljesen összehúzódik az orgazmus időpontjában és lökésszerűen kipréseli a húgyhólyag tartalmát elkeverni némi (>5%) hüvelyváladékkal.
Önmagában semmi köze a menstruációs ciklushoz, max. annyi hogy annak változása kihat a libidóra is (ki mennyire "kívánós" a ciklus egyes fázisaiban, van akinek a libidója 0-ra zuhan menses idején, másnak meg a csillagos égben jár).

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!