Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit tennétek ebben a helyzetben?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés
Van egy pasi akivel 3 éve ismerjük egymàst,mindig nagyon jól elvoltunk egymással, és picit kezdtek más érzésék kialakulni köztünk. Ezért elsö randi gyanánt elmentünk balatonra pár napja. És nagyon nem tetszik a teste. Látszik hogy lefogyott és mindenfele lóg a bőr.. nem tudnèk így hozzá érni. Hètfön akar làtni újra. De most nem tudom mit tegyek... 26/L

2023. szept. 7. 15:21
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Mond meg neki hogy neked ez nem tetszik és nem megy
2023. szept. 7. 15:21
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem tudnék hozzá érni,akkor nem is taliznék vele többet.
2023. szept. 7. 15:22
 3/10 anonim ***** válasza:
19%
Légy önmagad! Ne áltasd magad! Egy felületes p*csa vagy, aki nem gerjed a testére.
2023. szept. 7. 15:25
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Miért lenne felületes? Egyszerűen csak így nem tetszik neki. Teljesen érthető,ha nem vonz nekem sem kellene
2023. szept. 7. 15:27
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Mondd azt hogy úgy érzed mégse működne ez kettötök között.

Ha nem vonz külsőre, nincs mit tenni. Én speciál nem fejteném ki miért dobom őt, ne bántsd meg szerintem.

2023. szept. 7. 15:46
 6/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat. :)

Az a baj,hogy barátnak viszont szeretném megtartani ahogy eddig is. De nem hiszem hogy ha most kikosarazom akkor még szóba áll velem.

2023. szept. 7. 18:47
 7/10 anonim ***** válasza:
Ha annyit fogyott,hogy lóg a bőr rajta, akkor valami nagyon durva fogyókúrán/életmód váltáson van túl. Barátként ebben támogatnod kellene, de ha most pl. visszautasítod, akkor lehet föladja, és újra elhízik. A bőr egyébként leköveti idővel a fogyását, szóval, ha tartósan alacsonyan tudná tartani a súlyát, akkor meg újra vonzónak találnád? Illetve nagyobb testsúlynál vonzódtál hozzá? Nagyon nehéz helyzet ez...
2023. szept. 8. 10:21
 8/10 anonim ***** válasza:
Hisz beleirtad a választ a kérdésbe. Nem megy neked ez. Mond meg neki, h nem vonzodsz hozzá sajnos, h nincs meg a szikra.
2023. szept. 8. 14:03
 9/10 A kérdező kommentje:
Az a helyzet hogy a személyisége vonz és kedvelem. Szeretek hozzá bújni, többször csókolóztunk már. De megláttam így takaratlanul és elszállt minden.
2023. szept. 11. 20:09
 10/10 anonim ***** válasza:

Vagy megtanulod szeretni a hibájával együtt (ami később még változhat), vagy mondd meg, hogy gondolkoztál, és mégsem kezdenél most bele egy kapcsolatba.

Amit ne mondj, könyörgöm, a szokásos "legyünk csak barátok", mert attól egy férfi agyf@szt kap.

2023. szept. 11. 20:39

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!