Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Glory Holet próbáltátok? Milyen? Betegségektől kell félni?
Figyelt kérdés
2023. szept. 7. 12:29
1/7 anonim 

válasza:

Nem próbáltam.
Biztos jó.
A halálos betegségektől kell félni.
3/7 anonim 

válasza:

Orvostanhallgató vagyok, és nagyoon nem ajánlom; "szájon át" is rengeteg csúnya betegséget kaphatsz el, és ne hidd, hogy csak nemi betegségeket. Itt ráadásul nem látod h egy egészséges életeros férfi, vagy egy rühes, világ baját hordó lepusztult ember van a túloldalon.
4/7 anonim 

válasza:

#3 Na ezért nem merném soha kipróbálni, pedig izgató a gondolat...
5/7 anonim 

válasza:

#3 akkor ne is csókolózz idegennel, mert úgy is elkaphatsz egy csomó mindent. Sőt szórakozóhelyre vigyél saját poharat, mert még ott is elkaphatsz ezt-azt ha nincs jól elmosva. Sőt az utcára se lépj ki, mert mi van ha elüt egy autó, vagy fejedre esik egy meteorit 😂
Az STD-k átadását orális úton kizárni nem lehet, de sokkal-sokkal kisebb a kockázata mint aktussal.
6/7 anonim 

válasza:

#5 mint írtam az STI-k mellett mást is elkaphatsz ésvl egy genitalis lokalizáció bôven több patogént tartalmazhat.
Az idegennel való csókra meg annyit, hogy ott tetôtöl talpig látod a másikat, hogy mennyire jól szituált, egészséges külsejû és nem egy lerobbant vki.
7/7 anonim 

válasza:

Ha meleg vagy, akkor biztos jó. Mert kb esélytelen, hogy csaj legyen a túloldalt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!