Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, ha ez a nő ebben a "ruciban" kopogtatna nálatok, mit csinálnátok?
2023. szept. 7. 11:27
41/54 anonim 

válasza:

A #36-os válaszoló vagyok, ez igazán kedves tőled kérdező, köszönöm eme nemes jókívánságot!
42/54 anonim 

válasza:

A harisnyát is levetetném vele, mert felesleges. Semmi felesleges ne legyen rajta, mert szexibb nélküle.
43/54 A kérdező kommentje:
Igazán nagyon szívesen 36/41-es :)
2023. szept. 12. 09:02
44/54 A kérdező kommentje:
Kalandozó, nincs rajta harisnya, az csak egy árnyék :)
Viszont tényleg semmi felesleges ne legyen rajta. Szexi a tanga, de sajnos repülnie kell... :)
2023. szept. 12. 09:03
46/54 A kérdező kommentje:
Aida Yespica
2023. szept. 20. 19:59
47/54 anonim 

válasza:

Megkérném, mutassa meg, hogyan kopogtatott.
48/54 A kérdező kommentje:
2023. szept. 20. 20:25
49/54 anonim 

válasza:

Hát ez konkrétan nekem annyira vékony nő,Hölgy,hogy megkérném,menjen haza! Nem búza vagyok,csak nem tetszenek,s nem izgatnak fel a vékonyabb nők! Izlések,s pofonok,de én a teltebb,husisabb nőket szeretem!
S felizgatni is csakis az ilyen nők tudnak!
50/54 A kérdező kommentje:
Hát nem vagyunk egyformák. :) Ment a zöld kéz neked is :)
2023. okt. 9. 12:37
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!