Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rosszlányok, vagy az ügyfeleik, pro kontra ki és mikor és mit kapott el a másiktól? Nemi betegségre gondoltam.

Nemi szemölcs. Fogalmam sincs, kinél, mikor. Egyszer csak észrevettem, hogy ott van egy a fqszom tövénél oldalt. És jó darabig azt hittem, szőrbenövés, mert sosem volt olyanom. Próbáltam ki is nyomni, nyilván jött belőle a vér, kicsit lelappadt, de aztán ugyanúgy ott domborodott. Amikor elmentem ffidokihoz prosztataszűrésre, ő mondta, hogy szemölcs. Akkor olvastam utána, hogy teljesen feleslegesen nyomkodod, csak a vírust szabadítod el további felületekre. Javasolt vérehulló fecskefű tinktúrát azzal, hogy kenegessem, és ha nem használ, akkor valami (ha jól emlékszem) ezüst kolloidos készítményt kell kipróbálni, amit bőrgyógyász majd felír. Nem használt, nem száradt le, így aztán egy magánkórházba mentem vele vissza bőrgyógyászhoz, aki nem vágta ezt a készítményt, hanem egyből kimetszeni akarta. Gondoltam, a fqszomat fogod szikével vagdosni (illetve pont nem), vettem DM-ben ilyen szemölcslefagyasztó sprayt (amit hangsúlyozottan nem ajánlanak nemi szervekre), és lefagyasztottam. (Egy csaj mesélte korábban, akinek szintén voltak szemölcsei a punciján, hogy neki a doki fagyasztással szedte le.) Szépen le is esett idővel. Aztán találtam másikat is, harmadikat is, kisebbeket, azokat is elintéztem, később az évek során mindig előjött más-más pontokon egy max. két kicsi, jellemzően tavasszal, alig látszottak, de engem zavart meg nem akartam, hogy megnőjenek. (Ugye a vírus nem döglik ki egykönnyen; ott van a szervezetben.) Szerintem egy vagy két éve tünetmentes vagyok.
Nyilván frissen borotváltan mentem csajhoz (akkor még bőszen szőrtelenítettem, de jó lecke volt a későbbiekre), megvághattam magam vagy szemmel se látható mikrohámsérülést okoztam, és még ha be is varasodott a seb, a nyál, a súrlódás simán feloldhatta. De azt mondta a doki, hogy még úgy is beviheted a vírust, hogy egy közös törölközőn van rajta, amibe más is megtörölte a kezét meg te is. Tehát még az is lehet, hogy a fürdéshez kapott törölközőn volt a kórokozó, ami nem pusztult el 60 fokos mosásban.

4-es vagyok
Nem voltam soha semmilyen szűrésen.Már 2 éve nem prostizom,és semmi tünet.

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!