Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hetero pasiként kérdezem. Mindenkihez szòl. Szerintetek a női bi/homoszexualitás miért elfogadottabb mint a férfi bi/homoszexualitás?
Egyébként én is így vagyok vele. De ez alap, vagy a neveltetés alakítja ki?
Ill a hetero lányok sokkal könnyebb huncutkodnak egymással hogy a pasikat húzzák. Miért? Pl discoban csók. Láttam már ilyet

Bro' két nő szerelmével csak egy baj lehet: ha kimaradsz belőle 😂
Két nő közé be akarnál kerülni 3.-nak, de heteróként viszont nem vágynál arra hogy egy pasi betámadja hátulról a púzódat. Ilyen egyszerű a megfejtés.

Baromira nem csinálok belőle még csak kérdést sem, hogy kinek tetszik vagy nem tetszik az, hogy biszex vagyok.
Nem szoktam megszámolni, hogy a nők vagy a férfiak közül rohangálnak-e többen utánam.
Bár most a nőknek még csak esélyük sincs, mert monogám és hű vagyok az élettársamhoz, a srácok közül pedig kedvemre válogathatok.

Ja, és poénból bárhol és bármikor lesmárolom nyilvános helyeken is a hetero barátaimat és haverjaimat is.
Legalább láthatnak két jóképű és jó felépítésű férfit csókolózni, és találgathatják, hogy ki milyen "pozíciót" tölt be a nemlétező kapcsolatunkban...😁

Nem értem az undorodást. Például két férfi dugja egymást, miért kiábrándító? Hetero nők esetében: Ha pasi dug téged, akkor miért nem élvezheti egy másik férfi, azt a tevékenységet, amit te is?
Hetero férfiak esetében: Neked is péniszed van, akkor magadtól is undorodsz?

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!