Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Egy prostival való szex adhat...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy prostival való szex adhat motivációt a későbbiekben?

Figyelt kérdés
Őszintén semmi nem motivált hogy embert keressek a szexre, 12 évesen volt utóljára "barátnőm" és azóta sem nagyon tudott érdekelni. Talán ha egy prostival kipróbálom az megadhatja a motivációt? Semmi nyomást nem érzek rá, mások közeledését lehet elfogadom, de nekem semmi ingerenciám megtenni az első lépést. 23f
2023. szept. 7. 00:45
 1/10 anonim ***** válasza:
Most az első lépés megtételével van gondod, vagy magával azzal, hogy nem akarsz magad mellé mást?
2023. szept. 7. 00:51
 2/10 A kérdező kommentje:
Nem akarom megosztani az életem senkivel, meg amúgy sem vagyok túl szociális, ma hosszú órákat voltam embereke között képzés keretein belül és valami rettenetesen éreztem magam utánna, holnap is megyek.
2023. szept. 7. 00:53
 3/10 anonim ***** válasza:

Nos, ha nincs igényed párkapcsolatra, csak szexre (ha arra van) akkor célszerű így keresni. Vagy segédeszközt használni.

Egyébként megértem a problémádat. Én sem vagyok túl szociális alkat. Soha nem is voltam.

2023. szept. 7. 00:56
 4/10 A kérdező kommentje:
Nem is szeretek másokkal beszélgetni úgy általában, néha olyan mintha egy teljesen más nyelvet beszélnénk hiába értjük egymást nyelvét. Egyedül az edzőterem az ahol nem nagyon zavarnak az emberek mert füles be aztán súlyzós edzés vagy egy hosszabb kardió.
2023. szept. 7. 00:58
 5/10 anonim ***** válasza:
Ne egy prostitól várd, hogy kizökkentsen.
2023. szept. 7. 01:00
 6/10 A kérdező kommentje:
Fogalmam sincs mi zökkentene ki a nihilből.
2023. szept. 7. 01:04
 7/10 anonim ***** válasza:

Pszichológus.

Az első lépést már megtetted, hiszen kérdeztél.

2023. szept. 7. 01:06
 8/10 A kérdező kommentje:
Már kiábrándultam az ellátásból, szervi betegségemnél is majdnem eltettek láb alól, amúgy rengetegnél voltam már egész gyerekkoromtól kezdve.
2023. szept. 7. 01:07
 9/10 anonim ***** válasza:
77%
Egy prosti biztos nem fog. Odamész, 90% unottan fogad, unottan csinál ezt-azt, valahogy elélvezel. Ettől ne várd. A legszarabb nő, aki önként csinál veled valamit 1000x jobb mint a legjobb prosti.
2023. szept. 7. 01:08
 10/10 A kérdező kommentje:
Mindenre van motivációm csak erre nincs, na jó a képzésért sem élek halok de tovább kell képezzem magam hogy ne legyek csóró, elsajátítani eltudok egy szakmát attól hogy nem vagyok elhivatott.
2023. szept. 7. 01:22

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!