Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretőt elhívni programra?
Mindig a 4 fal között találkozunk, akkor is egy éjszakára. Szexelni. Olyankor van hogy 4-5 órás az együttlét, beszélgetünk, kajálunk stb.
Még sosem randiztunk vagy ilyesmi. Egyébként bdsm viszony van köztünk.
Mennyire jó ötlet megkérni hogy kisérjen el egy programra, erényövben?
32/N

Szerintem jó ötlet, én drukkolok nektek.
Viszont ha kapcsolata van (barátnő/feleség/család) akkor felejtős.

Szerintem egy próbát megér.
Én örülnék a partnered helyében. Persze az nem biztos, hogy neki tetszik az ötlet, de megsértődni biztosan nem fog, ha megkérdezed.
F53

Akarsz tőle többet?
Lehet vele több?
Ha 2 igen a válasz nyugodtan

Ha bdsm viszony van akkor nyugodtan.
Rám egyébként a feleségem rak erényövet van hogy hónapokig is simán lehet vele bármilyen programra menni.

Találj ki egyszerepjátékot, melynek része, hogy a lakáson kívül találkoztok.
Persze ez csak akkor működik, ha megszervezhető.
Nem lehet, hogy azért csak a 4 fal között találkozik veled, mert nem független és fél a lebukástól?

Miért ne. Rajtatok múlik mi fér bele nektek.
Én pl mindig olyan férfiakkal voltam szexkapcsolatban, akikkel csináltunk néha programokat is

5. Én is erre gondoltam, hisz szeretőt említ.
Akkor nyilván egyik fél sem független. Ha merik vállalni a lebukás kockázatát és lehet köztük több is, hajrá. De szerintem előtte lépni kellene, a régi dolgokat normálisan lezárni és utána programokat szervezni.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!