Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baltaarcúu kérdése:
Megerőszakolás?
Figyelt kérdés
Mi számít annak?Ha már belemártja az elkövető a mocskos kacsanyomorítóját az áldozatába és beleélvez?
Vagy már az is az ha ez a célja,de nem valósul meg a konkrét "aktus",csak erőszakoskodik?
2023. szept. 6. 09:45
1/4 anonim 

válasza:

Minden ami a sértett akarata ellenében történik az szexuális erőszak és letöltendő jár érte. Legfeljebb enyhítő körülmény, hogy nem lett berakva.
2/4 anonim 

válasza:

"Vagy már az is az ha ez a célja,de nem valósul meg a konkrét "aktus""
Ha nincs szex, nincs szexuális erőszak sem. A btk elég egyértelműen leírja, hogy mi számít szexuális erőszaknak.
Ha "csak" erőszakoskodik veled, rángatja a karod, lefog, fenyeget, az szintén bűncselekmény, lehet testi sértés ha van nyoma, vagy zaklatás stb. Ezeket is büntetik, méghozzá szabadságvesztéssel, de nem minősülnek szexuális erőszaknak.
3/4 anonim 

válasza:

Nekem akaratom ellenére élvezett fiú a köldökömbe, miután nyalta, és a melleimet gyúrta. Teljes mértékben erőszaknak számított, hiába nem dugott meg ( szerencsére )
4/4 anonim 

válasza:

Szerintem ezzel nem kéne kísérletezned mert ha arra talál járni pár erősebb srác akkor nem fogják mérlegelni hogy te be sem tetted csak véletlenül tépted le a bugyit. Nem vagyok srác és nem is ért soha ilyen inzultus, de az ilyeneket "ütném még a mentőben is".
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!