Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitől függ hogy egy férfi szerszáma érzékeny e vagy nem?
Figyelt kérdés
Első barátomnál állandóan finoman kellett vele bánni, felszisszent, néha azt mondta óvatosan, vagy ez fáj. ha elment érzékeny volt, nem engedte hogy én szedjem ki teljesen.
Azóta egyik barátom se volt ennyire érzékeny, talán csak miután elmentek.
Most nincs pasim, nem tudom kitől megkérdezni, hogy is van ez.
2023. szept. 5. 22:18
1/6 anonim 

válasza:

Ő ilyen igazából ezt kár taglalni. Nem vagyunk egyformák ettől szép a világ
2/6 anonim 

válasza:

Minden farok más.. Àltalàban ha metélt az kevésbé érzékeny.. r3gen nekem fitymásan olyan volt mint a barátodnak.. nagyon érzékeny. Mióta metélt azóta pont jó. Hozzà lehet érni stb nem rossz érzés
3/6 anonim 

válasza:

Gondolom mint bármi más, az általános genetikától, kisebb mértékben az általános egészségi állapotától. Az ilyen mértékú fájdalmas érzékenység ritka egyedi dolog, de ilyen is lehet, mint kb bármi.
4/6 anonim 

válasza:

Mindegy csak a meret legyen jo!!
6/6 anonim 

válasza:

Az enyémet már megedzették a csajom fogai.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!