Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A maszturbálás egészségügyi szempontból felér a szexxel?
Figyelt kérdés
2023. szept. 5. 21:38
1/14 anonim 

válasza:

szerintem ezt mi nem igazán tudjuk megmondani, tuti vannak erről hivatalos tanulmányok.
4/14 anonim 

válasza:

Semmi koze az egeszseghez, sokan lemondanak a szexualis eletrol, pl. Szent hivatasbol, meg a rendes emberek altalaban, hazassagon kivul nem szexelnek, nem csak mert bűn, van jozan esz hozza tobbnyire. A maszti is vétkes és káros, kedves kérdező.
5/14 anonim 

válasza:

Ezt nem ilyen egyszerű megmondani! Bizonyos szempontból igen, más szempontból pedig nem. Több tényezők a dolog. Fiúként vagy lányként kérdezed?
6/14 anonim 

válasza:

Nem!
Egészség alatt a kérdező gondolom a szex testre vetett pozitív hatásait kérdezi.
Eltérő. A maszturbálás férfiaknál ugyanúgy okoz hormonális, fizika hatást, de nem annyit, mint a szex.
Nőknél ez más. Sokan szex alatt nem tudnak elmenni vagy nem igazán élvezik. Maszturbálás nőknek max a csuklóját teszi erősebbé és nagyobb örömöt okoz, de testre kifejtett valós hatása nincs(szerintem, bizonyos tanulmányok szerint igen, de azok is csak főképp a gyönyörből van. Mentalitás eredetű)
8/14 anonim 

válasza:

#4: ez tuti nem egy egészségügyi vélemény, hanem valami vallási baromság.
9/14 anonim 

válasza:

WHO szerint az egészséges= teljes testi lelki jólét. A szex álltalában a lelkedet is feltölti a maszturbálás egyáltalán nem. Úgyhogy ha engem kérdezel nem ugyanazt éri egészségügyi szempontból
10/14 anonim 

válasza:

Szerintem nem. Legalábbis nőként tuti nem. Olyan hormonális dolgok folynak a szex alatt, ami nincs meg maszturbációkor. Nekem hormon problémám van és van hogy fél-1 évig nincs menzeszem. De amikor egy ilyen időszak után lett párom/partnerem, az első szex utáni hetekben megjött a menzeszem. És ez több alkalommal így volt. Illetve nemrég egy barátnőm is ugyanezt tapasztalta. Rendszeresen masztizok, de az nincs ilyen hatással rám
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!