Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Maszturbalas utan hogyan lehet elettelenne tenni minden
spermat hogy semmi baj ne legyen belole. Tehat hogyan
tavolitsam el hogy ne feljek semmit csinalni. Nem a szexre
ertem olelkezes stb?
Mit értesz azon, hogy ne legyen semmi bajod. A beszáradó foltokat akarod eltüntetni? Vagy a szagot? Mi mégis?
Egyébként kilövés után rendkívül gyorsan elpusztulnak a nőben is.
2023. szept. 5. 16:46
Privátra soha nem válaszolok, de egyébként itt még előtte megtettem. Sajnálom, ha nem érted.
2023. szept. 5. 16:51
3/15 A kérdező kommentje:
Azt hittem hogy csak privatba lehet valaszolni sry. Nem az hogy nekem lehet bajom hanem a csajnak hogy bejuthat e valahogy . Es hogyan lehet teljesen megtisztitani magam mert mindig felek megolelni stb. Ez volt a kerdes
4/15 A kérdező kommentje:
Egyszeruen mindig szorongok rosszul erzem magam tole hogy baj lehet belole es felek es ez kihatassal van mindenre . De megis jo erzes mert gondolom fuggo vagyok . Bocsanatot kerek hogy ilyen hulye vagyok de kerlek segitsetek hogyan nyugodhatnak meg es tehetnek azt amit szeretnek . Nem csak a masztirol beszelek de ez a fo mert ettol felek a legjobban es ez kihatassal van az eletrmre. Es ha kapnak egy valaszt talan megnyugodnek hogy wc rol bejuthat e vagy olelestol vagy valahogy ott ragad nem tudom . Tudom ezek mind hulyesegek de megis felek mert hulye vagyok tudom .
Ölelkezésből nem lesz gyerek. Ne szexeljetek még egy jó ideig, mert ehhez még nagyon gyerekek vagytok, ha fogalmatok sincs semmiről.
Az meg nem szexualitás kérdése, hanem alapvető higiénia, hogy miután magadhoz nyúlsz és mielőtt máshoz, megmosod a kezed. Nemcsak a spermától, hanem a kosztól is. És akkor már nincs is miről beszélni.
Az ölelgetéssel pedig csak óvatosan...
2023. szept. 5. 17:10
Szóval arról van szó, hogy még csak nem is szexelsz, hanem csak maszturbálsz, és még így is aggódsz, hogy a csajnak bejuthat valahogy?
Ha maszturbálás után alaposan kezet mosol szappannal, akkor nem fog bejutni semmi sehova sem.
2023. szept. 5. 17:13
Miért matyizol ha csaj is van melletted? Elég érthetetlen esetre akarsz "megoldást"
2023. szept. 5. 17:56
Eh a magyar biológia-oktatás újabb "remek" példája... Na akkor egy kis korrepetálás. A spermiumsejtnek közvetlenül a méhszájra kell kerülnie, ami a "legvégén" van a hüvelynek, jó mélyen. Kívülről nem kúszik fel egyetlen spermiumsejt sem, akkor sem ha egy vödörrel ráöntenének a p.ncira.
2023. szept. 5. 18:06
Baszki ez valami értelmi fogyatékos lehet ,hogy a túróba tud valaki ennyire érthetetlenül megfogalmazni valamit?
2023. szept. 5. 18:26
Ennyire ne legyél már hülye, ez nem influenza, hogy a levegőben terjed és el lehet kapni. Még akkor is alacsony a terheség esélye, ha direkt beleélvezel a punciba. Az kizárt, hogy csak ugy kivülről, tárgyakról, ruháról bejuson egy spermium és megtermékenyítse a petesejtet. A spemium sejtek kb 1-2 oráig élnek a testen kivűl, ahogy kiszáradnak végük is.
2023. szept. 6. 01:02
Kapcsolódó kérdések: