Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A szexneked.hu oldal mennyire...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szexneked.hu oldal mennyire hiteles?

Figyelt kérdés
Nézegetem a profilokat de annyira kamunak tűnik a legtöbb a képek vagy a leírások sőt olyan pár kedvelt az oldalon akit amúgy a keresőben meg sem találtam.És ahogy nézem csak előfizetéssel lehet levelet írni ami alapból lehúzás.Vagyok meg voltam már pár oldalon de most vagy az emberek egyre hülyébbek vagy rengeteg a kamu profil vagy az unatkozó vadbarom.Fizessen az ember elő úgy,hogy semmi össze se jön ja persze.

2023. szept. 5. 01:47
 1/4 A kérdező kommentje:
Ja és nekem az is gyanús,hogy az oldalon mindenkinek csak 16%-ra felelek meg.
2023. szept. 5. 01:48
 2/4 anonim ***** válasza:
Kb egyetlen igazi nő van ott, őt meg is dugtam.
2023. szept. 5. 06:50
 3/4 anonim ***** válasza:
Az is jópár generált ptofilokkal feltöltött oldal és felesleges pénzkidobás.
2023. szept. 5. 10:19
 4/4 anonim ***** válasza:
Az. Egy szimpla kamuoldal a sok tucatnyi közül. Ez a "modellje" a lúzer felregel, hirtelen jönnek a bomba nőktől a megkeresések, de már csak előfizetésért tudja megnézni / válaszolni rá.
2023. szept. 5. 11:18

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!