Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy elég kínos eset történt az előbb, kérlek nyugtassatok meg?
Figyelt kérdés
Igazából az történt, hogy a plugomat használtam kb egy 10 perce, csak tulsikositottam, és véletlenül túlnyomtam..Tehát a kis köves dísz felcsúszott..Én utána nyúltam, és a műkörmöm valószínűleg félsérthette a végbelem falát, mivel amikor kihuztam az ujjam, véres volt. Tudom, nagyon nagy hülyeséget csináltam, de ugye nem lesz bajom? Ha megtörlöm, egyenlőre vér nem jön ki..2023. szept. 4. 21:48
1/25 anonim 

válasza:

Nyugodj meg! Ha seggbekúrlak ugyanígy vérezni fog!!
2/25 anonim 

válasza:

Azonnal menj a sürgősségire. Lehet megsérült egy fő ér és nagy baj lehet. Fertőzés stb. Bekerül a fekália a véráramba és bele is halhatsz.
3/25 A kérdező kommentje:
Igazából azóta nem vérzett, inkább úgy látom,mintha az ánuszomat sértettem volna fel
2023. szept. 4. 21:58
4/25 A kérdező kommentje:
Tehát nem folyik a vér, se semmi
2023. szept. 4. 21:58
5/25 Noren1989 

válasza:

#1, egy férfival ne légy màr ennyire kíméletlen 🤫🤔
7/25 anonim 

válasza:

Ha elfertőződik az szívás, de az apróbb hámsérülések is ugyanúgy tudnak vérezni és többnyire NEM fertőződnek el az ilyen jellegű sebek. Csak az megy át ott ami addig is benned volt (nem kerül be direktben a véráramba).
8/25 A kérdező kommentje:
Igazából ahogy láttam 💩-nál nem volt vér, szóval valószínűleg tényleg csak az anuszom környékén sérthettem fel..Ilettve egy picit fáj még, de tanulság számomra, soha többet nem csinálok ilyet :D
2023. szept. 4. 22:39
10/25 A kérdező kommentje:
Jaj hat, kiabrandultam mindenfele ilyesmibol, szóval inkább nem.
2023. szept. 4. 22:50
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!