Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lehetek terhes?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetek terhes?

Figyelt kérdés
Nemrég együtt voltunk a barátommal védekezés nélkül. 2 nappal a peteérés előtt. Nem volt mélyen bennem, és nem élvezett belém, csak rám. (Ebben biztos vagyok, mert eltartott egy darabig miután kihúzta). Hallottam az előváladékról. Nem szeretnék bántó kommenteket kapni, szimplán kérdezem, mennyi esélye lehet annak hogy terhes vagyok?
2023. szept. 4. 21:47
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Kevés, de lehet esélye. De sosem értettem, hogy mi ez a mennyi esélye van kérdés. Ha azt mondom 10% és te beleesel abba a 10%-ba, akkor nem mindegy?

Ha tudod mikor van peteérésed, miért szexeltek gumi nélkül?...

2023. szept. 4. 21:49
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Lehetsz.
2023. szept. 4. 21:53
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Lehetsz... A "mennyi esélye van" azért hülyeség, mert az egyik barátnőm rendesen szedte a fogamzásgátlót és bele esett abba a nagyon minimális százalékba, aki úgy esik teherbe😄.

Terhességi teszt jó barát és te is meg a páros is megnyugszik

2023. szept. 4. 21:55
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Magyarán csináltatok egy megszakításost. Sokan csinálják. Van aki évekig megússza gond nélkül, másnak meg elég egyetlen alkalom hogy beüssön a ménykű. A bibi, hogy előre senki sem tudja ki melyik csoportba fog tartozni.

Lehetsz terhes, de esélyt latolgatni tök felesleges. Kiderül 1 hónap múlva.

2023. szept. 4. 22:36
 5/8 anonim ***** válasza:

Lehetni lehetsz. Százalékos esélyt nagyon nehéz erre mondani.

Ennek a lánynak annak idején én írtam a 8. hozzászólást.

Neki már azóta iskolás a kislánya, akit 16 vagy 17 évesen szült.

2023. szept. 4. 22:57
 6/8 anonim ***** válasza:
Igen
2023. szept. 4. 23:50
 7/8 anonim ***** válasza:

5. vagyok, értelmetlen lett a hozzászólásom, mert kifelejtettem a linket:

http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__nok-egeszsege__66146..

(Amúgy neki pont leírtam azt is 8.hozzászólásba, hogy a barátnőm így lett terhes az első gyerekével.)

2023. szept. 5. 15:30
 8/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat! A teszttel még sajnos várnom kell. Annyi kérdésem lenne, hogy milyen feltételekkel lehet az előváladékban sperma? Utánanéztem, és azt találtam, hogy akkor lehetséges, ha a húgycsőben volt sperma. (Még az előző ejakulációból). Ez pedig kiürülhet ha vizelet is távozik a húgycsőből.

Tartalmazhat e az előváladék spermát, ha az utolsó ejakuláció után eltelt 2 nap?

2023. szept. 5. 19:24

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!