Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetek terhes?

Kevés, de lehet esélye. De sosem értettem, hogy mi ez a mennyi esélye van kérdés. Ha azt mondom 10% és te beleesel abba a 10%-ba, akkor nem mindegy?
Ha tudod mikor van peteérésed, miért szexeltek gumi nélkül?...

Lehetsz... A "mennyi esélye van" azért hülyeség, mert az egyik barátnőm rendesen szedte a fogamzásgátlót és bele esett abba a nagyon minimális százalékba, aki úgy esik teherbe😄.
Terhességi teszt jó barát és te is meg a páros is megnyugszik

Magyarán csináltatok egy megszakításost. Sokan csinálják. Van aki évekig megússza gond nélkül, másnak meg elég egyetlen alkalom hogy beüssön a ménykű. A bibi, hogy előre senki sem tudja ki melyik csoportba fog tartozni.
Lehetsz terhes, de esélyt latolgatni tök felesleges. Kiderül 1 hónap múlva.

Lehetni lehetsz. Százalékos esélyt nagyon nehéz erre mondani.
Ennek a lánynak annak idején én írtam a 8. hozzászólást.
Neki már azóta iskolás a kislánya, akit 16 vagy 17 évesen szült.

5. vagyok, értelmetlen lett a hozzászólásom, mert kifelejtettem a linket:
http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__nok-egeszsege__66146..
(Amúgy neki pont leírtam azt is 8.hozzászólásba, hogy a barátnőm így lett terhes az első gyerekével.)
Köszönöm szépen a válaszokat! A teszttel még sajnos várnom kell. Annyi kérdésem lenne, hogy milyen feltételekkel lehet az előváladékban sperma? Utánanéztem, és azt találtam, hogy akkor lehetséges, ha a húgycsőben volt sperma. (Még az előző ejakulációból). Ez pedig kiürülhet ha vizelet is távozik a húgycsőből.
Tartalmazhat e az előváladék spermát, ha az utolsó ejakuláció után eltelt 2 nap?
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!