Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miert nem szeretem a szexet?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert nem szeretem a szexet?

Figyelt kérdés
nagyon fajdalmas es kellemetlen is egyben,volt baratommal vesztettem el,aki igazabol nem is tetszett nekem,de ő nagyon ragaszkodott hozza ezert bele mentem,nagyon rossz volt mar az elso is,akkor meg volt bennem egy kis lelkesedes is,de minden alkalom utan csak egyre inkabb azt ereztem hogy utalom az egeszet,sosem mertem világosban csinalni,es nem tudtam magam elengedni sem,volt hogy annyira fajt mar hogy elkezdtem sirni,ezt persze o nem vette eszre,nem tartottam a volt baratomat vonzonak sem így utolag bele gondolva talan undorodtam is tole,nem volt sportos alkat,inkabb tul sovany volt,de szerettem ezert probaltam elfogadni,a lenyeg hogy ot jobban elfogadtam mint magamat,azota sem merek senki elott levetkozni sem,bele nezek a tukorbe es nem latok magamban semmi vonzo dolgot sem,mit tehetnek hogy ezt lekuzdjem?
2023. szept. 3. 14:54
 1/5 A kérdező kommentje:
19L
2023. szept. 3. 14:55
 2/5 anonim ***** válasza:
69%
Elsőnek fel kellene nőni és utána szexelni...
2023. szept. 3. 14:57
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Persze h szar volt ha olyannal csinálod akivel abszolút nem is vágysz rá.
2023. szept. 3. 15:18
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Tudod, az lehet a gond, hogy egy olyan valakinek adtad oda a szüzességed, aki iránt nem vonzódtál, inkább nyomás hatására, mint izgalommal teli várakozással. Aztán vele csináltad, és nem válrozott az iránta érzett vágyad. Sztem nincs baj veled, csak el kell jönnie a megfelelő partnerednek, aki megfelelően fel tud izgatni, akivel igazán kívánod a szexet. Aki simogat, kinyal és óvatosan dug meg, h ne fájjon. Akkor majd más lesz a véleményed, remélhetőleg. A szégyenlősség elmúlik, főleg egy mefelelő partnerrel. Addig ne erőltesd a szexet, amíg igazán nem állsz rá készen.😁
2023. szept. 3. 15:24
 5/5 anonim ***** válasza:
Írj!
2023. szept. 5. 21:15

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!