Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Milyen pózban lehet orgazmusa...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen pózban lehet orgazmusa egy nőnek?

Figyelt kérdés
2009. jan. 1. 18:52
 1/8 anonim ***** válasza:
83%
Ha ügyes vagy, minden pózban lehet...
2009. jan. 1. 18:54
 2/8 anonim válasza:
77%
ha a férfi ügyes,akkor igen,mindenben.
2009. jan. 1. 19:12
 3/8 anonim válasza:
54%
Szerintem meg minden nőnél más. Én úgy tapasztaltam, hogy nem minden pózban sikerül, na meg nem csak ez kell egy nőnek...érzelmi alap nélkül kicsi az esély rá.
2009. jan. 1. 19:45
 4/8 anonim ***** válasza:
92%

Azért én nem feltétlenül férfifüggővé tenném a női orgazmust...(csak belegondolok azon férfiak helyzetébe, aki kétségbe vannak esve, mert nem tudják kielégíteni a barátnőjüket, és most ilyen hozzászólásokat olvasnak....eléggé önbizalomromboló)

A férfi figyelmessége, kitartása kell, de ha a nő nem ismeri magát, akkor sajnos nem lesz neki.

Nehéz lenne pózókat felsorolni, hiszen nincs két egyforma nő. Az egyik mondjuk lovagló pózban azonnal elmegy, míg a másik csak hátulról történő behatolás esetén.

Szerintem egy nő az úgymond "kényelmesebb" pózokban tud elmenni, ahol lazulni tud. Úgy elég nehéz eljutni a csúcsra, hogy mondjuk a nő csak az egyik kezén támaszkodva, kézen állva, akorobatikus pózokban szeretkezik. Igaz a különleges pózok megszínesítik az együttléteket, de én a jól bevállt pózokat részestem előnyben.

Petranova

2009. jan. 1. 19:48
 5/8 anonim ***** válasza:
91%
Pl. kutyapózban. Ebben a pozícióban erőteljesen ingerli a férfi nemiszerve a G-pontot.
2009. jan. 1. 19:48
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Ez teljesen egyéni, és nem teljesen a póznak van benne szerepe, inkább a technikádnak! Én azt tanácsolom, hogy semmit se tagadj meg a parneredtől, kisérletezz és figyelj! Figyeld a reakcióit (apró sóhajok, karmolászás..stb.)! Úgyis érezni fogod mi a jó neki és mi kevésbé! És kérdezd Őt is nyugodtan! Nem ciki.

De szerintem szinte minden nő szereti, az orális kényeztetést! Tuti mindig bejön, csak arra is szánj időt, ne siess! És.. FIGYELD AZ APRÓ JELZÉSEKET!

2009. jan. 1. 20:00
 7/8 anonim válasza:
szerintem az hülyeség h egy nőnek csak akkor lehet orgazmusa, ha érez is valamit a partner iránt. nagyon szeretem a barátomat már másfél éve, de még nem volt vele orgazmusom. csak egyszer volt, az is egy ismeretlen férfival, semmi érzelmi kötődés, csak a kíváncsiság, vonzalom, újdonság hajtott.
2010. márc. 3. 17:31
 8/8 anonim válasza:
valoban mindenkinek mas es mas jon be. ez fugg a fiutol is, meg attol, hogy milyen a penisze. nem feltetlen a hossza szamit, inkabb a hossz-vastagsag-forma osszessege. nekem altalanossagban a lovaglo poz a legjobb, vagy a kutyapoz. esetleg ha a fiu van felul, a labaim meg a nyakaban vannak. de inkabb probaljatok ki sokmindent, persze csak olyat, ami mindkettotoknek izgalmas.
2010. júl. 26. 12:00

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!