Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kampányolnak itt az izom és külső maxolás ellen holott a valóság mást mutat?
Figyelt kérdés
Jahajj nem az a lényeg hogy feszül a bicepsz, személyiség, kisugárzás önbizalom meg mit tudom én. Ezzel azok jönnek akik nyertek a gén lottón és minden erőfeszítés nélkül jóképűek és van alapvető izomzatuk, míg a magamfajtának sokat kell tennie a jó külsőért. Mióta javára fordult a külsőm az életem is jobb, azoknak működik a bluepill akik nyertek a génlottón. A külső az élet minden terén számít, jobban mint a személyiség, így volt 100 éve is, így lesz 100 év múlva is.2023. szept. 3. 00:49
1/6 anonim 

válasza:

Hol kampányolnak ellene? Én nem láttam.
Ha az izom maxolás alatt a szteroidokat érted, arra tényleg semmi szükség nincs, és nem is szép az eredménye. Az ellen én "kampányolok" :D
Üdv
Egy nő - már ha a kérdésed szempontjából számít ez...
2/6 A kérdező kommentje:
1.Itt szokták mondani hogy nem az számít hogy feszül a bicepsz. Amúgy én a legjobb naturál formámra játszom.
2023. szept. 3. 01:36
3/6 A kérdező kommentje:
Egyébként jobban nézz ki a hajam, a bőröm és a körmeim is mióta testépítő étrenden vagyok mert a fehérjék tele vannak kollagénnel.
2023. szept. 3. 01:40
4/6 anonim 

válasza:

"Amúgy én a legjobb naturál formámra játszom."
Na, az klassz, és a leírásodból úgy tűnik, sok mindent elértél :)
De akkor miért foglalkozol mindenféle vélt károgókkal?
5/6 Gymnospermatophyta 

válasza:

Nem vagyok biológus, így simán lehet, hogy valamit rosszul látok. De annak tudatában, hogy a kollagén az egy fehérje, furának hat az a kijelentés, hogy a fehérjék tele vannak kollagénnel:D
Bocsi a szőrszálhasogatásért.
6/6 anonim 

válasza:

Na az meg főleg senkit nem érdekel a te natur formád.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!