Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban imponál valakinek az intim méret?
Figyelt kérdés
Ha jól emlékszem nekem olyan 17 centiméter lehet, és még vastag is mellé. Vérpénisz, ha tele megy vérrel sokszorosára nő. Van egy enyhébb fitymaszűkületem ami nem gátol a tisztálkodásban mert ha nem erektált állapotban van hátra megy a bőr teljesen, illetve aligha borotválom max kicsit vágok belőle. 23f2023. szept. 2. 20:48
1/7 anonim 

válasza:

Óh, drága, te vagy az én emberem!
Gyere,hatolj belém, te kaffer bivaly!🐃 🥰💋💓
2/7 anonim 

válasza:

A kisugárzás, a stílus, a személyiség, a Férfi imponál a nőknek a pötsméregető hülyegyerek senkinek.
3/7 Noren1989 

válasza:

Meleg férfiaknak max, mint #1.
4/7 anonim 

válasza:

Tapasztalatból mondom,hogy mint látvány imponáló sokak számára a méretes dákó,mondjuk az enyém hús farok ami lankadtan 12cm..
Amikor már tettletettségre kerül a sor ,sokan jöttek,hogy ugye vigyázok,ugye óvatos leszek, ne toljam tövig......
5/7 anonim 

válasza:

4 folyt...
Persze vannak akik imádják és oda vannak érte
6/7 anonim 

válasza:

Nekem is imponáló egy hatalmas méret (20+) csakhogy a sok szájhőssel ellentétben én a puncimba is ekkorát keresek és nem fogok megijedni tőle inkább nedvesedek a látványra.
7/7 anonim 

válasza:

A méret hidegen hagy, de a fitymaszűkület az borzasztóan lehangoló.
Miért vagy ennyire igénytelen, hogy egy egyszerű műtet helyett így élsz?
Nyilván "ha jól emlékszem"... mi?
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!