Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők! Megesett már veletek az alábbi helyzet?
Figyelt kérdés
Menstruáció miatt egészségügyi betét (intim betét) volt rajtatok, viszont vérzés mellett bele is pisiltetek egy keveset - amennyit még bír egy betét, történt ilyen már veletek?
Pl. kipróbáltátok, vagy nem értetek ki időben mikor nagyon kellett pisilnetek.
Előfordult már veletek ilyen?
2023. szept. 2. 20:12
1/7 anonim 

válasza:

egy betét tuti nem birna el kicsi mennyiséget sem
én legtöbbször always egyszerhasználatos mensibugyit használok menstruációra, abba volt hogy akaratlanul belement kicsit mert nem tudtam visszatartani mire odaértem a mosdóra. de szerencsére felfogta :D
3/7 anonim 

válasza:

Nem. Ad.1. a mensi mennyisége nem literek, elenyésző a vizelethez képest. Ad.2. a véres betétet is amint tudod cseréled, nemhogy még a véres-huggyos betétben dagonyázz.
6/7 anonim 

válasza:

Betétfétises. Mivan, kidobtak a nők egészsége témakörből? :D
7/7 anonim 

válasza:

Én egyszer bepisiltem véletlenül pont menstruáció közben. Nem emékszem hány éve lehetett. Nagyon kellett pisilnem, nem bírtam tovább, elkezdett befolyni és nem tudtam elállítani.
Mi a kérdés?
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!