Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ageplay, Daddy, Mommy kink mennyire népszerű a BDSM szubkutúrában? Lehet olyan páros, aki ilyen preferenciával keres magának egy vagy akár több szubot?
Figyelt kérdés
Szerintem ez egy elég ritka felállás. Még sosem láttam ilyet, de hátha ti igen!2023. szept. 2. 18:56
1/10 anonim 

válasza:

Az ageplay szerintem relatíve gyakori, még a vanilla párok esetében is.
2/10 anonim 

válasza:

Elő szokott ilyen is fordulni - smpixie-n nézz szét. Az sem mindegy milyen nemű vagy... (női subot sokkal többen keresnek akár 3.-nak is, mint TS-t).
3/10 anonim 

válasza:

Smpixien nézz körül
Én fiatal sub lányt keresek Budapest környékén.
45/F
5/10 anonim 

válasza:

Nekem q szeretőm szereti ezt a felállást var csak 2 év van közöttünk
7/10 Sickmind 

válasza:

Én pl 32 évesen keresnék 40 vagy 50+os nőt, akár bdsm témában akár fétis játékokra, akár vanillára.
Szóval annyira nem ritka ez szerintem sem.
8/10 anonim 

válasza:

#4: én 17-25 közöttit.
Egy másik 40-es F.
9/10 anonim 

válasza:

Sziasztok, mi kifejezetten ilyen eseményt, közösséget keresünk, párként. Ha valakinek van ötlete, írjon!
10/10 anonim 

válasza:

Független, 40 éves budapesti domként én is keresgélek fiatal, ageplayre vevő leányt:)
Bár van nem kevés elvárásom is - és nem feltétlen a külsővel kapcsolatban.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!