Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez a kövérség sok a nők nagy részének vagy még határeset?
Figyelt kérdés
[link] Nekem 25% a testzsírom. Tavasszal le akarom vinni majd legalább 15-re, legalábbis egy olyan egészséges szintre ahol még nem ájuldozom. Nekem alapból szélesebb a csípőm egyébként.2023. szept. 2. 18:38
1/3 anonim 

válasza:

Ezen amit linkeltél nekem a 20 az ideálom, de a 25-ös is bejön. De még a 30as is ha szerelmes vagyok a másikba. A vonzalom amúgy sem így működik.
2/3 Csicuki 

válasza:

Nekem ami tetszik az a 8-20ig ezek tartoznak az ideálomba is.
3/3 anonim 

válasza:

Ez még nem kövérség, kb. a kezdődő aputest kategória, de szódával még elmegy HA van hozzá megfelelő kisugárzásod, személyiséged, stílusod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!