Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, kinek mekkora a szeméremdombja?
Figyelt kérdés
Elégedettek vagytok vele?2023. szept. 2. 12:39
1/11 anonim 

válasza:

Nálunk nem divat a méregetés, mint nálatok.
2/11 anonim 

válasza:

Aham, s ezt mégis hogyan mérik? 😂
4/11 A kérdező kommentje:
mondjuk nagyobb, kisebb, közepes; hisz nincs mértékegysége
2023. szept. 2. 12:58
5/11 anonim 

válasza:

Az enyémen télen szánkóznak a gyerekek. Ez nagynak számít?
6/11 anonim 

válasza:

5. Hmmm. Akkor nem lehetsz egy kimondottan tüzes szeretö!
8/11 anonim 

válasza:

Szerintem a kérdező arra kíváncsi, hogy valaki felírja neki középvonalnál az összetett bézier-görbéjének a pontos képletét, mellette pedig a leképezés módszertanával együtt a felület pontos kiterjedését.
Egyébként szoktam itt olvasgatni, de ez a kérdés így még nekem is új.
9/11 anonim 

válasza:

ma 17:19-es vagyok
lehet akár leborotválni teljesen a felületet, majd kis egységméretű háromszögekkel és téglalapokkal felmatricázni is, deee....
természetesen több bézier görbe által határolt felületeknél ki is lehet számolni magát a bézier görbéknak a képleteit kicsit bonyolult mérésekből visszavezetve, majd pedig már csak néhány deriválás és integrálás szükséges, némi tértrigonometriai összefüggésekkel
utóbbi sokkal szebb megoldás, bár több hibalehetőséget tartalmazhat
10/11 anonim 

válasza:

Normál és elégedett vagyok vele.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!