Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A pasim végignyalt a képemen,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasim végignyalt a képemen, mintha állatok lennénk. Elegem van ebből az állatias létből. Mit csináljak? Hogy szokjam meg? Menjek vagy maradjak?

Figyelt kérdés
2009. jan. 1. 18:34
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Közöld vele,hogy számodra ez visszataszító!
2009. jan. 1. 18:38
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha már képed van és nem arcod tényleg elállatiasodtok.Ha pedig neked ez nem tetszik közöld vele.Szerintem ez nem olyan zavaró(de ez csak magányvélemény)Ha nem változtat megszoksz vagy megszöksz.
2009. jan. 1. 18:40
 3/9 anonim ***** válasza:
72%

Mi is mindig ezt csináljuk!! xD

Nekem tetszik! :)

2009. jan. 1. 18:55
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nincs semmi visszataszító a dologban, én is szoktam csinálni a barátnőmnek, ha rossz fát tesz a tűzre,persze nyafog érte,de nem esik nagyon nehezére.

Mellesleg: "pasim", "képemen"...és ezért gondolkodni azon,h elhagyd... lehet,hogy Te állatiasabb vagy,mint ő.

2009. jan. 1. 19:49
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha Neked ez nem jó vagy nem tetszik, szólj Neki, hogy ne csinálja! Ha zokon veszi, jobb lenne léptetni!
2009. jan. 1. 19:51
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Szörnyű lehet... Nekem a rokonaim csinálják ezt, lehet szakítanom kéne velük..
2009. jan. 1. 21:16
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Ha ennyire idegesítenek a dolgai, ennyire undorodsz attól, ha a barátod végighúzza a nyelvét az arcodon, akkor miért vagy vele? Nem is szereted igazából...

Mi is csináljuk ezt a szerelmemmel, nem vagyunk állatok mégsem...

Tudod mit, azt tanácsolom, hogy menj!!!

2009. jan. 1. 21:51
 8/9 anonim válasza:
Hát egy kapcsolat úgy kezdődik, hogy őszinteség, ha valami neked nem jó, akkor mondd el neki. Ha ezt sem mered elmondan, akkor nagy bajok lehetnek később...
2009. jan. 2. 12:19
 9/9 anonim ***** válasza:
Szerintem tök jó! Én is megcsinálnám!
2010. szept. 2. 15:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!