Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért izgat fel a rázümmentek a hangos autómmal a csinos lányokra? Másnál is van ilyen?
Van egy kapcsoló benne, ha megnyomom akkor a kipufogó rendszerben csillapítás előtt kiengedi a gázt egy szelep, vagyis olyan mintha nem lenne kipufogódobom, csak egyenes cső. Kb beszabehu kategória a hangerő.
És amikor adott hogy hátulról látom hogy milyen szép formás feneke van, passzos farmernadrág vagy neadjisten műbőr leggings, akkor már nyúlok is a kapcsoló felé mielőtt rápörgetem padlóig a motort amikor pont mögé kerülök. Utána jobb tükörben nézem a reakciót. :D yolo tinik alkohollal, hangszóróval a kezükben a Jolly Joker kategória.

Istenem, sose fogom megérteni az ennyire primitív és gyerekes embereket. Édesanyád biztos büszke rád. Az egyetlen nő az életedben, aki valaha magától ért hozzád. XD
Amíg Magyarországon éltem, mindig tudatosan figyelmen kívül hagytam az ilyeneket, mert hát na, minek foglalkozni ilyen kis senkikkel, akiknek ennyi jutott? :D Amióta pedig elköltöztem Magyarországról nem volt részem ilyesmiben, szerencsére.

Nincs semmi baj!
Hál'Istennek a kérdezőn kívűl van még sok normális autós is az utakon. 😜

Mert idióta vagy.
Az ilyen marhákat kiröhögöm max, aztán ennyi.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!