Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért izgat fel a rázümmentek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért izgat fel a rázümmentek a hangos autómmal a csinos lányokra? Másnál is van ilyen?

Figyelt kérdés

Van egy kapcsoló benne, ha megnyomom akkor a kipufogó rendszerben csillapítás előtt kiengedi a gázt egy szelep, vagyis olyan mintha nem lenne kipufogódobom, csak egyenes cső. Kb beszabehu kategória a hangerő.

És amikor adott hogy hátulról látom hogy milyen szép formás feneke van, passzos farmernadrág vagy neadjisten műbőr leggings, akkor már nyúlok is a kapcsoló felé mielőtt rápörgetem padlóig a motort amikor pont mögé kerülök. Utána jobb tükörben nézem a reakciót. :D yolo tinik alkohollal, hangszóróval a kezükben a Jolly Joker kategória.

2023. szept. 2. 08:17
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
7: ők megússzák, maradok gyári üzemmódban, csendben elsuhanok ... Kivéve ha szar napom volt, vagy felbaxott az OV és ventilálok :D
2023. szept. 2. 10:43
 12/21 A kérdező kommentje:
És aki meg azt hiszi hogy amiatt hú de nagyon megbüntethet a rendre, annak üzenem: egy, a rendőrök ilyenekkel nem foglalkoznak hanem plakátrongálókat kergetnek, kettő, van szemem és kikapcsolom ha jön, három, maximum Tüv vizsgára küldhet el ha egyáltalán lesz kedve ezzel foglalkozni ami + 10-20 000 Ft, hu de nagy összeg. Ezt a fajta szigorúságot tőlünk nyugatabbra keressék
2023. szept. 2. 10:52
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Nyugodj már le kisfiú. :)
2023. szept. 2. 10:54
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Jó látni, hogy ezek a gyökerek mennyire szánalmasan nyomorultak. :D Folytasd kérlek, kérdező. Jó kis elégtétel ez sokunk számára.
2023. szept. 2. 10:58
 15/21 anonim ***** válasza:
Elég válogatós lehet a kérdező
2023. szept. 2. 11:01
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Valamit komoenzalni akarsz , merte gy csunya otthon recskazo hülyegyerek vagy a fostalicskad meg szánalmas!
2023. szept. 2. 11:02
 17/21 anonim ***** válasza:
83%

Istenem, sose fogom megérteni az ennyire primitív és gyerekes embereket. Édesanyád biztos büszke rád. Az egyetlen nő az életedben, aki valaha magától ért hozzád. XD

Amíg Magyarországon éltem, mindig tudatosan figyelmen kívül hagytam az ilyeneket, mert hát na, minek foglalkozni ilyen kis senkikkel, akiknek ennyi jutott? :D Amióta pedig elköltöztem Magyarországról nem volt részem ilyesmiben, szerencsére.

2023. szept. 2. 11:03
 18/21 anonim ***** válasza:
Én nem is értem mit csinálsz. Most hangos vagy, vagy kifingod a nagy füstöt?
2023. szept. 3. 15:56
 19/21 veterán vas ***** válasza:
100%

Nincs semmi baj!

Hál'Istennek a kérdezőn kívűl van még sok normális autós is az utakon. 😜

2023. szept. 4. 10:09
 20/21 anonim ***** válasza:

Mert idióta vagy.

Az ilyen marhákat kiröhögöm max, aztán ennyi.

2023. szept. 4. 20:17
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!