Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A kérdésem azokhoz szólna akik valóban voltak már swinger klubban a párjukkal! Egy átlagos testalkatú szép arcú, 30 as feleség hány pasira számíthat?( ha nyitott bármire) Feleségek: miket tapasztaltatok ?Mennyire finomkodtak a pasik?😬😀

Én csak házi swingerben voltam.
Étel, ital és kinek mihez/kihez volt kedve.
A finomkodás szó esetleg félrevezető.
Kúltúráltak voltak. A határokon belül.
Ha clubba mennénk és ott lenne atrocitás, eljönnénk.

Mindegyikre.
Nálunk a pasik 85%-a bepróbálkozott.
De mi csak ismerőst kísértük el és megnézni a hangulatot, kicsit játszottunk egymással, szóval nem adtunk esélyt másnak.
Így könnyen levágták, hogy nincs esély.
De ismerőst elvitték 3an is és még nyilvános helységben voltak mindenki beszállt volna...

De konkretan? 5-10 pasi?
A finomkodast ugy ertettem , hogy szanaszet kefelnek az osszes lyukat amit talalnak rajta vagy normalis atlagos szex ?
Lanyok mik a tapasztalatok? Veletek hogy bantak?😊

Hát hatalmas orgia volt. Analt még nem láttam.
Csak "átlagos" szexet, de ott volt olyan nő akin mindenki átment.
Valaki nyalakodott is, valaki szopatta a csajt. De jellemző az volt, hogy azonnal bevágták a lompost ahova való. A nőnek kellett azért szopnia előtte.

Azért azt nyílván te is érzed, hogy azt konkrétan nem lehet előre megmondani hány pasi fog megdugni. Amennyit akarsz, mert leszenk ott páran és akinek engeded /engeditek az be is fog szállni, de mindenki ért a szóból és a jelekből, ott a nem valóban nemet jelent.
Elsőre a legtöbb nő elvan a párjával 1 max 2 pasit engednek beszállni. Persze vannak kivételek is..

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!