Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a lányok prűdek, konzervatívak, magasan hordják az orrukat, meg még arra is ki vannak akadva ha valaki megnézi őket az utcán, aztán este meg a buliban mindenkivel összefekszenek?

Hát nem minden nő ilyen azért, de van igazság a kérdésben.
Én főleg a MOST 16-20 éves nőkön érzem, hogy nagyon rossz irányba haladnak! Nyilván tisztelet a kivételnek.

Áruld már el hol van olyan buli ahol a lányok "mindenkivel" csak úgy összefekszenek, mert oda én is szívesen mennék 😂
Pupák, ha szerinted így működik akkor miért nem mész oda a buliba és kerülsz bele a "mindenkibe" picsogás helyett?

Már megint egy jó kis idióta általánosítás.
Vannak olyanok akikről írtál.
És szerintem nem én vagyok egyedül akinek jólesik, ha kultúrált keretek között megnézik.
Jól esik az elismerő pillantás.
Hogy "Hm. Ma jó formában vagyok "

Mert az utcán ne nézelődj, nem vagy kóbor kutya. A bulik, meg egyéb kikapcsolódó helyek léteznek azért hogy kiéld a szexuális vágyaidat. Kb olyan mintha azt kérdeznéd hogy "HOGY LEHET HOGY HA OTTHON A SAJÁT KONYHÁMBAN, VAGY ESETLEG EGY ÉTTEREMBEN ESZÉK, AKKOR AZ SENKIT NEM ZAVAR, DE BEZZEG HA A BUSZON, VAGY AZ ÚT KÖZEPÉN SZEDEM ELŐ A KÖRÖMPÖRKÖLTET AKKOR MINDENKI MEGVETŐEN NÉZ RÁÁM?? hmmm???? higy lehet ez?? válaszokat akarok!"
Senkinek sem hiányzik hogy csak úgy az utcán próbáld kielegiteni egy szükségletedet. Viselkedj normálisan, ne legyél mások terhére, ne hozz kínos helyzetbe másokat, és nézelődj/ismerkedj olyan helyeken, ahol a normális nevelést kapott emberek is nézelődnek/ismerkednek.

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!