Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Legjobb barátnőmmel elfajultak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Legjobb barátnőmmel elfajultak a dolgok elso ejszaka amikor kezdodott amikor naluk aludtam elkezdte csapkodni a fenekem es mondta hogy utanozzam en is ot.Amikor meg egyszer nalunk aludt akkor meg fogdostuk egymast mindenhol nagyon jo volt?

Figyelt kérdés
megkerdeztem tole mi ez azt mondta hogy ez egy baratsag extrakkal?szerintetek leszbik vagyunk?

2023. aug. 31. 02:26
 1/10 anonim ***** válasza:
93%

Ki ez a sok analfabéta, aki éjjel ide ír?

Most olvastam egy másik kérdést is, és szívem szerint azt fűztem volna hozzà, hogy elsőként tanuljon meg írni, mert ez botrányos.

Te is kérdezed, hogy nagyon jó volt? Honnan tudjuk mi?

2023. aug. 31. 04:44
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
A seggrepacsi uncsi egy idő után.Legközelebb dugdossatok fel egymásnak kígyóuborkát,úgy még jobb lesz a pizsiparty.
2023. aug. 31. 05:21
 3/10 anonim ***** válasza:
89%
Susu előtti utolsó éjjel már megint nem tudott aludni egy kis nokedli. Na ennek az eredménye ez a semmi borzadvány ami kérdésnek van csúfolva.
2023. aug. 31. 09:19
 4/10 anonim ***** válasza:
75%
Nagyon kíváncsi vagyok, hogy hogyan fog működni a fajfenntartás, ha egyesek a saját szexualitásukat se tudják eldönteni. Komolyan mi mondjuk meg, hogy leszbi vagy, vagy nem?
2023. aug. 31. 09:27
 5/10 zol56 ***** válasza:
100%
Egyre több iskola, magasabb végzettség. Kimondhatatlan iskolai végzettségek, hangzatos munkahelyi beosztások. És mégis butulnak az emberek.
2023. aug. 31. 10:39
 6/10 A kérdező kommentje:
baj neked ha ejjel irok?amugy neharagudjon ha 60 évesen nem tudja elolvasni hogy ekezet nelkul irok
2023. aug. 31. 14:13
 7/10 anonim ***** válasza:
85%
Pasi vagy és itt akarsz élvezkedni
2023. aug. 31. 14:21
 8/10 zol56 ***** válasza:
72%

Nem 60. Ez csak egy név.

De elég nehéz kihámozni a dolgokat ha azt sem tudod, hogy mondod vagy kérdezed. A hozzám intézett hozzászólásban egy mondatban magázól, tegezel és tán még kérdezel is miközben mondod.

Amúgy nem rosszból mondtam, de ha figyelsz kicsit az előnyödre válik.

De akkor ne haragudj.

2023. aug. 31. 14:38
 9/10 anonim ***** válasza:
54%
Egy nő is lehet perverz nem értem a férfiaknak mi a baja ezzel h ennek alapján azt feltételezik h csak is ffi írhatta ki a pasik imádnak perverzkedni meg elvárják h jusson nekik punci de ha már a másik fél is perverz az már baj nekik
2023. aug. 31. 15:15
 10/10 anonim ***** válasza:
25%
Ha mesélsz még konkrétabbat, h mi történő pontosan lehet tudnék válaszolni😉
2023. szept. 3. 00:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!