Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogyan szoktatok maszturbálni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szoktatok maszturbálni a munkahelyen? Esetleg irodában titokban? Wc-ben? Kolléganő bögréjével? :)

Figyelt kérdés

2023. aug. 30. 08:32
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
16%

9-es, hát baromira nem. A sz@rás egy ingeres cselekedet, az anyagcsere működésének természetes következménye. Ahogy mondani szokták: "enni kell, sz@rni muszáj". Továbbá bizonyos ideig azt is tudjuk akaratosan szabályozni.

Az önkielégítés viszont nem szükséglet, az tényleg csak a szexuális vágyak szó szerint saját kezűleg elintézett kielégítése, aminek semmi helye nincs (civilizált világban) a munkahelyen.

Ennyi erővel azt is mondhatnád, hogy a munkahelyen nyugodtan sz@rhat az ember a székébe is. Nyilván nem teszed, mert ezt az arra szolgáló helyen végzed el. A munkahelyen nincs kijelölt hely maszturbálásra, az otthon, a négy fal közé való.

Nagyon szomorú, hogy ezt az alapvető civilizációs tudnivalót külön el kell magyaráznom.🤦‍♂️ Ez ugyanis nem szemérmesség, hanem emberhez méltó civilizált viselkedésre való készség kérdése.

2023. aug. 30. 12:43
 12/23 anonim ***** válasza:
23%
Wcben szoktam es akkor hangot is kiadok. Finoman nyogok es utana mosolygunk egymasra. Illetve irodaban is szoktam asztal alatt olyankor mindig figyelem a noi munkatarsamat es van hogy beszelek kozben veluk vagy telefonon ugyfellel. Izgik.
2023. aug. 30. 12:52
 13/23 anonim ***** válasza:
22%

Ezeket csak te mondod, ettől még nem lesz írott szabály.

2023. aug. 30. 12:53
 14/23 anonim ***** válasza:
23%
11-es és akkor az irodai szex is tabu? Mesélj még kérlek!
2023. aug. 30. 12:54
 15/23 anonim ***** válasza:
20%
13-as, ezt nem csak én mondom. De hiába is próbálnám megmagyarazni ösztönlényeknek.🙄
2023. aug. 30. 12:54
 16/23 anonim ***** válasza:
54%
Tenyleg van aki munkahelyen csinalja? Fuj
2023. aug. 30. 13:45
 17/23 anonim ***** válasza:
51%
Annak a nagyon hadakozónak üzenem: Tudom, hogy nincs rá mentségem, de az én helyzetem talán érthető volt annak idején. Mukahely: Nincs munka, az, amit eddig csináltál, az kifutott, az újra meg még várni kell. Nem tudni mennyit, esetleg több hónapot. Kollégák nincsenek, Mert elmentek táppénzről rokkantságira. Egyedül ülsz egy bezárt helyen, akol elvileg senki rád nem nyitja az ajtót. Megsúgom, állami cég volt, magáncég nem engedhet meg magának ilyet, ott keresnének neked addig is valami más munkát, vagy elküldenének, amíg az uborkaszezon tart. Szóval megesett. De volt egy kis baj. Az én szobámban felejtették a seprűt a takarítók. A főnök titkárnője meg kiszórta a madáreleséget, és rámnyitott. Sajnos elrohant, és mindenkinek elújságolta, amit látott. Ezek után azt mondom már én is, egy munkahelyen nem vagy biztonságban. Ott inkább ne!
2023. aug. 30. 13:55
 18/23 anonim ***** válasza:
31%
#11 Az embernek különféle szintű igényei vannak. Ezek közül a lélegzésen és esetleg az iváson kívül semelyiket nem létszükséglet kielégíteni egy tipikus munkahelyi tartózkodás alatt. Ennek ellenére minél kevesebb igényed van kielégítve, annál rosszabbul fogsz dolgozni. Szóval meghúzod a határt, mi az, amit praktikusan ki tudsz elégíteni a munkahelyeden is, és mi az, amit önfegyelemmel kibírsz estig (éjszakáig, másnapig, stb - mert ugyebár melóból visszatérve sem feltétlen fogadnak eszményi körülmények). Na most: egy WC-zés időtartama alatt, egy WC biztosította magánszféra keretein belül gyorsan és hatékonyan kielégíthető igény, az számomra nem tartozik azok közé, aminél érdemes önfegyelemmel izmozni és inkább kibírni.
2023. aug. 30. 14:53
 19/23 anonim ***** válasza:
33%
Ha elismered, hogy ennyi önfegyelem sincs benned, a te dolgod. De ettől még primitív, ösztön vezérelt állati szint a munkahelyen maszturbálás.
2023. aug. 30. 15:41
 20/23 anonim ***** válasza:
33%
#19 Úgy tűnik, nem sikerült megérteni: nem azt ismertem el, hogy nincs bennem önfegyelem, hanem azt, hogy ebben az esetben értelmetlennek tartom használni. Hasonlóan ahhoz, ahogy legtöbbször WC-zés vagy evés nélkül is ki lehet bírni hazáig. Vagy mivel ülő munkát végzek, akár egész munkaidő alatt ülhetnék egy helyben anélkül, hogy felkelnék bármi szünetet tartani. Vagy mivel általában egyszemélyes feladataid vannak, eltölthetném az egész munkaidőt anélkül, hogy bárkihez is szólnék. Csak nincs értelme. Mert mégiscsak sokkal jobban érzem magad (és így a munka is jobban megy), ha néha szünetet tartok, közben harapok valamit, átmozgatom a tagjaimat, szólunk egymáshoz legalább néhány kedves szót a kollégával, illetve elmegyek WC-re. Nem értem, ehhez képest miért lenne olyan ocsmány ösztönvezérelt állatias lealacsonyító dolog, hogy ha ott ülök a WC-n, gyorsan ki is csapom. (illetve természetes értem: mert még most a 21. század közepe felé is többé-kevésbé átszövi a kultúránkat a kereszténység fóbiás hozzáállása a "bűnös" testi és szexuális dolgokhoz)
2023. aug. 30. 16:46
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!