Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hol találjak szub nőt?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol találjak szub nőt?

Figyelt kérdés

Smpixie-n már fent vagyok.

Ott sajnos a közelemben nincsenek.

2023. aug. 30. 07:10
 1/8 anonim ***** válasza:
39%
A nők 95%-a alapból szub, tehát bárhol: utcán, munkahelyen, stb...
2023. aug. 30. 07:18
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Itt is beszéltem már többekkel is. Volt aki nem keres, ami érthető mert minden ujjára jut egy pasi. Sokakkal viszont a távolság volt gond. Rendszeres taliknál azért már gond a távolság. Sajnos Debrecenben nem találtam senkit.
2023. aug. 30. 07:18
 3/8 anonim ***** válasza:

találtam az smpixien, adultpixien, goldengaten és itt is.

nem vagyok címlapra való ;)

45/F

2023. aug. 30. 07:46
 4/8 anonim ***** válasza:
78%

"A nők 95%-a alapból szub, tehát bárhol: utcán, munkahelyen, stb..."

😄😄😄😄

2023. aug. 30. 07:54
 5/8 anonim ***** válasza:
Nagyon könnyû találni. 22 vagyok de már régebb óta aktív bdsm és kinkek terén. Tapasztalatom alapján tényleg kb minden nô szub, (vagy én hoztam ki belôlük mindig). A domináns, straponra is nyitott tôlem 20 évvel idôsebbrôl is kiderült elobb utóbb, hogy szeretné ha én irányítanék.
2023. szept. 6. 16:32
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Tapasztalatom alapján ilyen szöveg mögött mint az 5ös, mindig egy álmodozó incel lúzer van...

😁😁

2023. szept. 7. 07:32
 7/8 anonim ***** válasza:

Itt is van sok szub nő.

Kitartónak kell lenni, és az sem árt, ha kulturált az ember.

2023. szept. 23. 08:16
 8/8 anonim ***** válasza:
56%
Nekem a nejem az életben domina, vezető a munkahelyen, bármilyen közösségbe bekerül hamar középpontba kerül és vezető személyiség lesz. Engem is leural simán, a kapcsolat alap dinamikája az, hogy ő a főnök én a beosztott. De az ágyban nem! Ott a kezdetektől fogva én vagyok az úr és ő maximálisan alárendeli magát minden kivánságomnak úgy alázom meg ahogy nekem tetszik. Ráverem a fejére, a hajába kenem, megszopatom a torkát, hanyat fekve szájba baszom, szárazon seggberakom, seggből szájba, lehuggyzom bármi....
2023. szept. 23. 10:42

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!