Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg van ilyen? Én is van,hogy kőkeményen ébredem, ne de minden reggel??
A haverom néha itt alszik nálam és minden alkalommal álló farokkal ébred.
Pucéran alszik és nem is zavartatja miatta magát, azt mondja ez nála minden reggel így van

Igen, mikor fiatalabb voltam és nem keltem ilyen korán, mint most, nekem is mindig beton volt minden reggel. Mostmár ritkábban nekem is, de legalább félkeményre minden reggel feláll.
Ilyen haverrel együttalvós vicces sztorim nekem is volt (engem nem sokkolt szerencsére), táborban egy franciaágyban kellett aludnunk, és reggel reflexből, vagy nem tudom, de odabújt hozzám, és a farkát nekemnyomta álmában. Érződött, hogy betonkemény neki, de érzésre nem volt több, mint 10 centi hosszra, és vastagságra kb mint az ujjam… Nem is tudtam haragudni rá, inkább sajnáltam. A vicc, hogy most egy idősebb, bombázó csaja van szilikon cickókkal, meg minden, csodálom, hogy azzal a mérettel hogy maradt vele a csaj.

A helyzet az, hogy megfigyeltem magamon azt a tudományos állítást (olvastam valahol), hogy akkor ébredek álló fqsszal, ha REM-fázisból ébredek, vagyis közvetlenül álmodásból, márpedig reggel általában nem mélyálomból ébredünk egyből. És tök mindegy, hogy mi az álom témája. És ha éjszaka közepén is álomból felébredek, tuti merev a farkam. Vagyis egy éjszaka nem csak reggel van merevedés, hanem minden egyes REM-fázisban – ezt tudósok is így figyelték meg.
Az ellenpróba is igaz: ha mondjuk későn alszom el, de nagyon korán kell kelnem, tehát keveset alszom, és így mélyalvási szakaszból ébreszt fel a telefon, nem áll sosem.
Nekem a korral (48) annyi változott, hogy amíg fekszem, nem lohad, sőt, extra erekció van, de ha kikelek az ágyból, talpra állok, mire kiérek a konyhába, már csak nagy méretben lóg.

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!