Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok, ti szeretitek ezt?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti szeretitek ezt?

Figyelt kérdés

Ti szeretitek, ha a férfi mögétek ül úgy, hogy át tud karolni, és kézzel izgat titeket odalent, közben a másik kezével simogat, és csókolóztok?

Ha a férfi igényli, és szeretné, hogy így menjetek el (akár többször is) az nektek jól tud esni, vagy ez nektek kínos, és ehelyett legyen inkább normális együttlét?

2023. aug. 29. 23:00
 1/5 anonim ***** válasza:
93%

Uh ez nagyon aranyosan hangzik. Velem még nem csinálta ezt senki, de nagyon tetszene. Szerintem nagyon kedves és romantikus, hogy az ölében ülök és átölel. Ez olyan meghitt, mégis szenvedélyes lenne.

Nem hiszem hogy el tudnék így élvezni, de nagyon tetszene anélkül is:) (pedig alapból a durvább, egymásnak esős szexet preferálom, viszont néha igénylem a romantikus izgatást)

2023. aug. 29. 23:14
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Ez nagyon izgató.

Imádom az ilyeneket.

A hátulról öleléssel az élen.

Amikor megfogja a derekam, oda húz, és úgy szorosan magához fogva ölel, annál jobb nincs.

Nagyon élveztem amikor a volt barátom csinálta.

Mosolyogtam mint aki nobel-díjat nyert😃

2023. aug. 30. 00:11
 3/5 A kérdező kommentje:
Igen, én is azért szeretem ezt adni, mert ez nekem is egy nagyon bensőséges dolog. Kifejezetten szeretem, jól esik látni, ahogy a másik teljesen rám bízza magát, és engedi, hogy kiismerjem mi esik neki jól. Viszont vannak, akiknek ez nem együttlét, hanem túl "nyálas", és inkább durvábban szeretik, ha bánnak velük.
2023. aug. 30. 00:26
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

A lányok többségének igen jól esik.

Bár én nem vagyok az a túl tapasztalt, komoly, kiöregedett érett nő 😆

2023. aug. 30. 00:53
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Igen nagyon jól esik és izgalmas.

40/N

2023. aug. 30. 03:57

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!