Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti szeretitek ezt?
Ti szeretitek, ha a férfi mögétek ül úgy, hogy át tud karolni, és kézzel izgat titeket odalent, közben a másik kezével simogat, és csókolóztok?
Ha a férfi igényli, és szeretné, hogy így menjetek el (akár többször is) az nektek jól tud esni, vagy ez nektek kínos, és ehelyett legyen inkább normális együttlét?

Uh ez nagyon aranyosan hangzik. Velem még nem csinálta ezt senki, de nagyon tetszene. Szerintem nagyon kedves és romantikus, hogy az ölében ülök és átölel. Ez olyan meghitt, mégis szenvedélyes lenne.
Nem hiszem hogy el tudnék így élvezni, de nagyon tetszene anélkül is:) (pedig alapból a durvább, egymásnak esős szexet preferálom, viszont néha igénylem a romantikus izgatást)

Ez nagyon izgató.
Imádom az ilyeneket.
A hátulról öleléssel az élen.
Amikor megfogja a derekam, oda húz, és úgy szorosan magához fogva ölel, annál jobb nincs.
Nagyon élveztem amikor a volt barátom csinálta.
Mosolyogtam mint aki nobel-díjat nyert😃

A lányok többségének igen jól esik.
Bár én nem vagyok az a túl tapasztalt, komoly, kiöregedett érett nő 😆

Igen nagyon jól esik és izgalmas.
40/N
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!