Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ennek ellenére lehetek terhes?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennek ellenére lehetek terhes?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

08.14-5-en szexeltünk a barátommal, de a második aktus legelején elszakadt az óvszer, de abban a pillanatban észre is vettük.

negatívat teszteltem ma, és az ovulációm kb 3-4 nappal ezelőtt volt, a tojásfehérjés nyák alapján.

08.02-07-ig tartott az előző menzeszem, de a ciklusaim általában 32-36 nap közt mozognak. Tanácstalannak érzem magam, hiába negatív a teszt mégis van bennem félelem.

2023. aug. 29. 21:25
 1/5 anonim ***** válasza:
59%

Ovuláció előtt 2 héttel akkor se tudsz teherbe esni ha beléd megy. A spermium max 5 napig marad életben.

De ha akkor is lett volna egy plusz ovulációd, a teszt 2 hét után kimutatná ha terhes lennél. Amire ebben az esetben is 1-2% esélyed lehetne

2023. aug. 29. 21:36
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

#1 nem egyforma az emberek ciklusa és időben eltolva akár több petesejt is beérhet. Pont ezért teljesen megbízhatatlan a naptár-módszer (inkább hazárdjáték, mint védekezés). Sőt szélsőséges esetben akár menses idején is teherbe lehet esni!

Kérdező, csinálj még egy kontroll tesztet és kész. A fehér nyák kismillió dolog lehet, de NEM terhességtől van nyugi.

2023. aug. 29. 22:17
 3/5 A kérdező kommentje:

teszteltem ma is kettőt reggel, negatív lett.

van okom még félni szerintetek?

2023. aug. 30. 12:54
 4/5 anonim ***** válasza:

Azért írtam hogy HA lett volna plusz ovulációd.

Egyébként meg a megszakítasos módszer nekem is, és az ismeretségi körömben még másoknak is megbízhatóan működik évek, évtizedek óta. Ezért írtam az 1-2% esélyt. Bár szerintem annyi sincs. #1

2023. aug. 31. 08:58
 5/5 anonim ***** válasza:
Ne legyen benned félelem. Gondolkodj reálisan inkább.
2023. szept. 1. 13:22

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!