Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Köszi az első ès a harmadik hozzászólónak!
Jöhetnek mèg!

Kolléganőm, Kati (kitalált nevek) meghívott szilveszterre a barátnőihez.
Négy lány lakott egy házban. Én vittem egy karton sört + egy üveg pálinkát. Kati valami martinit.
Az egyik lánynak ott volt a hapsija, ők éjfél után elvonultak a szobájukba.
A lányok mondták, hogy nyugodtan maradhatunk, mert az egyik szobában elférünk négyen.
Fél kettő körül Orsi elvonult aludni, úgy 20 perc után mi is elszállingóztunk.
Dóri egy külön szobába, hárman egy nagyobba, ahol egy nagy francia ágy volt. Talán 2 x 2 méteres.
Orsi már az ágy baloldalán feküdt valami hálóing szerűségben -mint egy hosszú férfi trikó-, ami a térdéig ért.
Laura közölte, hogy a jobboldal az övé, s hozott három paplant, egyet magának, egyet nekünk, eggyel meg betakarta Orsit, majd kiment átöltözni, visszajött pizsamában, s leoltotta az éjjeli lámpát.
Én Kati és Orsi közé kerültem. Elég nehezen ment az elalvás főleg úgy hogy Kati mellettem horkolt. Laura hangosan szuszogott, Orsi csendben volt, felé fordultam.
Mielőtt elaludtam volna éreztem, hogy fázom, Kati lehúzta rólam a paplant. Próbáltam visszaszerezni, de nem ment. Nem akartam felébresztenim hát bebújtam Orsi mellé.
Egyszer csak éreztem, hogy befészkeli az ölembe a fenekét. Rátettem a jobb kezem a combjára éreztem, hogy nincs rajta a tunika. Feljebb csúsztatva a kezem kiderült, hogy a hasa fölé van csúszva. Visszacsúsztattam a kezem.
A gondolattól, hogy egy meztelen popsi mocorog az ágyékomnál -egyre jobban-, elkezdtem merevedni, sőt...
Orsi egyszer csak hanyat fordult, s a mozdulattól "pont jó helyre" csúszott a kezem, s egyidejűleg az övé is megjelent "nálam". Mindketten óvatosan simogattuk egymást, míg egyszer csak elkezdett "kicsomagolni" a sztreccs gatyámból, de tovább is csak simogatott.
Éreztem, hogy egyre nedvesebb, majd rámarkolt a szerszámomra, s elkezdte húzni.
Egy mozdulattal ráfordultam, s szinte rögtön be is helyezett a megfelelő helyre.
Elkezedtünk "dolgozni" egyre vadabbul. De néhány lökés után lecsúszott az ágyról a lábam, s leforultam a padlóra, a korábban már lelökött paplanra. S persze rám esett Orsi.
Szinte rögtön felgyulladt az éjjeli lámpa. Orsi közben felállt, s tunikája a helyére csúszott.
Én még "rendezkedtem odalent", s közben motyogtam, hogy wc-re kellett mennem, majd a kezemmem próbálva takarni -több-kevesebb sikerrel- az elől lévő "dudort" kimentem, s "könnyítettem" magamon.
Mire visszajöttem, más volt az "elrendezés", Laura és Kati közé kerültem.
Nemigen aludtam az éjszaka, csak pörgött az agyam.
Reggel elég korán felkeltem, s mondtam, hogy nem tudtam aludni, fáradt vagyok, stb.
Kati és Laura mondta, hogy szia, Orsi látszólag aludt.
De volt folytatás.
Pár nap múlva felhívott Dóri, hogy tudnék-e neki segíteni a hévégén átrendezni a szobáját.
Tartottam tőle, hogy a szilveszteren történtekről akar beszélni velem, de rávágram, hogy persze.
Szobaton délután elmentem hozzá. Elmondta, hogy a többi lány hazautazott, nála viszont nagyon hideg a szoba, át kéne helyezni az ágyat, meg egyébként is szeretné átrendezni.
Néztem a termosztátot, 26 fokon volt, s valójában talán 15 fok lehetett bent, vagy annyi sem.
Mondta, hogy a külön szobák nagyon hidegek, ő is és a másik lány is otthonról hoztak dunyhát, csak úgy tudnak aludni. Megkerestem a kazánt. Kiderült, hogy nekik egy külön kis kazánjuk van, talán az egész épületszárnyat később építették a főépülethet. Mivel a kazán is 26 fokon állt, nem csoda, hogy nem tudta felfűteni ezt az épületrészt. Megnéztem a víznyomást, átállítottam a hőfokot 50 fokra, majd elkezdtünk rendezkedni: csentreseket az asztalra, öreg szekrényt, könyvespolcot arrébb tolni, majd a matracot le az ágyról, két ágynemű tartó fiókot kihúzni, majd az ágyar arrébb tolni, stb.
Szóval volt bőven meló. Főleg úgy, hogy "ezt mégsem ide, inkább oda", stb.
Közben beszélgettűnk mindenféléről, de Orsi nem került szóba -több-kevesebb örömömre.
Egy idő után kezdett melegem lenni. Márcsak azért is mert érezhető volt, hogy fűt a kazán.
Levettem a dzsekimet, ő a gyapjú pulcsiját és folytattuk. Nemsokára minden "tökéletes lett".
Mondta. hogy menjek, zuhanyozzak le.
Kimentem, levetkőztem, beálltam a zuhany alá.
Pár perc múlva megjelent meztelenül, kezében egy nagy szivaccsal azzal, hogy "lemossa a hátamat". Nem tiltakoztam.
Nos a hátmosásból "teljes mosdatás lett" mindkettőnk részéről egymás kezéból kapkodva ki a szivacsot. Mad szivacs nélkül, bizonyos helyekre egyre többet vissaztérve.
Elég hamar "teljes harci helyzetbe" kerültem -talán már a mikor megláttam meztelenül belépni.
Egy idő után a szerszámomat fogva mondta, hogy "ezen segíteni kell", s átmentünk a szobába, ahol egyből az ágyra lökött. s rám guggolt.
Meglehetősen szűk volt, sokáig tartott, amíg bement. Próbált mozogni, de egyre rosszabb lett a helyzet. Egy idő után úgy éreztem, hogy "satuba fogtak". Szóval se ki, se be.
Eszembe jutottak az összeragadt kutyák. Ő meg elmesélt egy történetet, hogy egy párt lepedőbe csavarva vittek el a mentők, majd valami injekciótól sikerült szétmenniük.
Próbáltunk pózt váltani. Néha úgy éreztem, hogy letörik, máskor, hogy leszakad a farkam.
Szóba került, hogy csak vasárnak este jönnek meg a lányok, és a telefonunk messze van -nem tudtunk/mertünk leszállni az ágyról. S egyáltalán, de ciki lesz.
Egyre hisztisebb lett. Mondtam, hogy a kutyák is egyidő után maguktól szétválnak.
"Cseszd meg a kutyáidat" - mondta.
Végül egymás mellett a párnával és a dunyhával kitámasztva sikerült valamennyire kényelmes pózt találni.
Bár a golyóim majd "szét robbantak" és mindenem fájt odalent kisugározva az egész ágyékomba, éreztem hogy a szerszámom renyhül, és egyszercsak kicsusszant.
Felöltöztünk, s megbeszéltük, hogy "méretileg" nemigen illünk össze.
Majd elköszöntünk és elindultam kifelé.
Utánnam szólt, hogy "Orsi a jövő héten elköltözik".
Bár hazafelé úgy járkáltam, "mint egy pingvin", mikor nem látták igyekezve kényelmesebb pózt találni odalent a dolgoknak, ezen a mondaton töprengtem.
Hazamentem, s valami kenőcsöt találva könnyítettem magamon, de még másnap is voltak gondjaim odalent.
Szóval ennyi Dóriról. Soha többet nem találkoztunk.
Az Orsi-téma izgatott.
Kati korábban elmondta, hogy hol dolgozik Orsi és néhány nap múlva felhívtam a céget.
Kolléganője mondta, hogy egy hétig szabin van.
A következő hét közepe táján hívtam. Mondtam, hogy szeretnék beszélni vele.
Mondta, hogy szombat délután vár egy adott címen.
Nagy nehezen megtaláltam a címet, ahol várt Orsi.
Szoknya és egy világos blúz volt rajta. S megakadt a szemem egy kis "szépséghibán".
Innentől csak ezen kattogott az agyam. Szilveszterkor ezt hogy nem vettem észre, stb.
Szóval nemigen tudtam rá figyelni.
Közben csacsogott, hogy mennyire örül hogy sikerült ezt a lakást korábban megtalálnia, s milyen jó, hogy nem függ senktől, nem függ senkitől. meg egyébként is...
Tőlem még annyira sem futotta, hogy azt mondjam, aranyos a lakása.
Talán annyit mondtam, hogy nehezen találtam ide, s csak kattogott az agyam.
Egy idő után rákérdezett, hogy miről akarok vele beszélni.
Modntam, hogy bocsánatot akartam kérni, s ne haragudjon a szilveszter éjszakáért.
Hallgatott, majd annyit mondott, hogy nem hargszik, s ha csak ennyit akartam mondani, akkor szia!
Ezen valahogy "felszívtam a vizet", én is elbúcsúztam és elmentem.
Jóval később jutott el a tudatomig, hogy "paraszt voltam", lehet hogy a költözésnél mégerőltette a lábát, s bedagadtak a bokái, ettől lett a "szépséghiba", a tuskó lábak...
Meg egyébként is: két díszgyertya égett a szobában, egy az asztalon egy az ágy mellett.
De végülis nem akartam tovább bolygatni az ügyet, csak eltöprengtem, hogy a "másvilágon ez is az orromra kerül", meg Dórié is.
- Tini koromban anyám 30 év körüli kolléganői azzal cukkoltak, hogy amit kihagyok, annak a lánynak a micsodája a másvilágon az orromra kerül. Persze ők vulgárisabban fogalamaztak.
Annak idején azon töprengtem, hogy az ott is marad, vagy ha több is volt, naponta, hetente. évente váltják. Szóval jó darabig úgy éltem, hogy "minél kevesebb kerüljön az orromra".
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!