Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A transzok nem gondolják hogyha nem mondják el hogy ők igazából mik voltak akkor azzal traumát okoznak a másik embernek?

4: nézzél statisztikákat, hogy a nemi erőszakot hánx %ban követik el férfiak. Sokeszű..
Amúgy meg miért feltételezed, hogy eltitkolják? El szokta mondani a tobbség. Mellesleg az hol trauma neked, ha megtudod utólag?:D amikor megdugtad nem zavart..
Most ha csak azt néznék hogy mi a nagyobb akkor az erőszak is eltörpül más mellett. Az a kérdés létezik-e vagy sem. Létezik.
Nem értem miért kell minősítened egyből... főleg negatívan.

Komolyan nevetséges ez a rengeteg transz kérdés. Mo-n nagyobb esélye van annak, hogy lottó 5-öst nyersz egymás után 2x, mint annak, hogy egy olyan travival találkozol, akiről nem mondod meg 50 lépésről, hogy travi.
Valami miatt a sok transz rettegő a parlamenttől a GYK-ig folyton a kérdésen pörög.
Komolyan, ennyire vágysz rá? Akkor mondd ki, és ne játsszd itt az agyad. Mert azt látom, hogy máson sem jár a kis fejecskéd.

Nem gondolják. Bizonyos férfiak a bszásért bármit megtesznek, hazudnak, manipulálnak, eltitkolnak olyan infókat ami hatással lenne a másik beleegyezésére - amit csak akarsz.
#8 Az ilyen menjen már a francba. A hülye ostoba politikai meggyőződésed egy dolog, de még azoknak is jár a beleegyezés, akik nem értenek egyet veled. Te meg itt f0sod ki a szmájlikat egy olyan sztori alatt ahol valaki úgy érzi hogy átverték a szexért (ami a nemi erőszak egy fajtája)
Gondolkozz már bmeg. Ez nem valami gondolatkísérlet tumblrön arról hogy mi a férfi és mi a nő és mit takar az elfogadás, meg mit tudom én, hanem valaki a tényleges érzéseit és sérelmét írja le, amiről nem tehet, te meg csak arra vagy képes hogy azt az ócska "a transz nők is nők" mantrát hajtogasd nevetős fejek és gunyolodasok közepette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!