Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már veled olyan, hogy valaki azt mondta, hogy túl nagy vagy? Mit csináltatok?
Figyelt kérdés
2023. aug. 29. 14:19
1/10 anonim 

válasza:

Óvatosan, sok előjátékkal.
Lassan összecsiszolódtunk.
De volt aki nem vállalta be.
3/10 anonim 

válasza:

Nem, mivel a 14-15/ 4,5 cm kb minden nőbe kompatibilis.
4/10 anonim 

válasza:

Volt többször is. Bizonyos pozokat kerültünk, ennyi
5/10 anonim 

válasza:

Mivel nekem csak 15, így összesen egy alkalommal volt ilyen, de csak kutyapózban. Nem csináltuk úgy és ennyi.
6/10 anonim 

válasza:

Volt többször is, amikor azt mondták, hogy húú bmeg ez nem fog beférni. Ilyennel azért még nem találkoztam, hogy valaki ne élvezte volna brutál. Lassan ráhangolódtunk, kapott masszázst, lassú előjátékot, kinyaltam rendesen majd nagyon élvezte, hogy nagy...
7/10 anonim 

válasza:

Volt igen azt hittem hogy nem fog be férni de végül igen és nagyon imádtam de tényleg nem volt kicsi
L
8/10 anonim 

válasza:

Voltam egyszer egy csajjal (egyéjszakás), aki amikor meglátta a 18 cm-s méretemet, azt mondta, hogy a dugást meg se próbáljuk, mert neki biztosan fájna. Nem tudtam, meggyőzni az ellenkezőjéről, de cserébe szájjal kielégített többször is (és én is őt), szóval nem panaszkodhattam. :D
9/10 anonim 

válasza:

Sajnos a többségnek nagy vagyok, de én nem pazarlom az időmet fölöslegesen és értelmetlenül, ezért inkább előre megkérdezem, hogy mekkora volt az eddigi legnagyobb ami még élvezetet nyújtott neki.
Ha közel áll a méretemhez, akkor lehet belőle valami (a puding próbája az evés), ha pedig nem, akkor szépen elbúcsúzunk egymástól.
10/10 anonim 

válasza:

Igen, a mostani szeretőmnek is úgy tűnik, hogy nagy a farkam.(17/5cm)
Sajnos nem lehet neki rendesen tolni, pedig felizgatom rendesen.
A mélyre hatoló pózokban (pl kutya) óvatosabban tolom neki, nem akarok fájdalmat okozni.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!