Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent ha kettesben iszogattok egy lánnyal, és elrágcsálja a jégkockákat?
Augusztusban nagyobb baráti társasággal Balatonon nyaraltunk. Utolsó reggel kettesben üldögéltem a teraszon az egyik lánnyal, akivel eddig csak ritkán beszélgettünk; nagyon meleg volt, ő pedig egymás után ropogtatta a poharában jégkockákat. Miután az utolsóval is végzett, a szemembe nézett és a következőt kérdezte: “Tudtad, hogy a jégrágás a lányoknál azt jelenti, hogy lenyelik a g*cit?”.
Szerintetek mire gondolt ezzel?

Szerintem ezek szerint le akart szopni.
Èn arra gondoltam volna, hogy jók a fogai, hogy így bírja a hideget.

Szexet akart, de minimum szopni. Ha nem ennek szellemében válaszoltál, akkor ez a vonat elment.
Ha utólag jelentkezel nála, hogy megvilágosodtál, akkor jó eséllyel ki fog röhögni.

Ha elrágja a jégkockát akkor azt hogy ad a szájhigiéniára és erős, egészséges fogai vannak :)
Ha a story igaz és nem dugtad meg ott azon melegében akkor meg azt jelenti, hogy egy ritka nagy balf.sz vagy haver :D

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!