Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit jelent ha kettesben...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelent ha kettesben iszogattok egy lánnyal, és elrágcsálja a jégkockákat?

Figyelt kérdés

Augusztusban nagyobb baráti társasággal Balatonon nyaraltunk. Utolsó reggel kettesben üldögéltem a teraszon az egyik lánnyal, akivel eddig csak ritkán beszélgettünk; nagyon meleg volt, ő pedig egymás után ropogtatta a poharában jégkockákat. Miután az utolsóval is végzett, a szemembe nézett és a következőt kérdezte: “Tudtad, hogy a jégrágás a lányoknál azt jelenti, hogy lenyelik a g*cit?”.

Szerintetek mire gondolt ezzel?

2023. aug. 29. 08:36
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Fogalmam sincs, hogy mire gondolhatott. Ez egy igazi rejtély. Szólj a Rejtély Rt-nek, hátha kiderül mi van a maszk alatt
2023. aug. 29. 08:44
 2/9 Rocco20 ***** válasza:
100%

Szerintem ezek szerint le akart szopni.

Èn arra gondoltam volna, hogy jók a fogai, hogy így bírja a hideget.

2023. aug. 29. 09:01
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Vagy letakart volna szopni vagy megakarta hogy dugd.
2023. aug. 29. 09:07
 4/9 anonim válasza:
100%
Én kinyaltam volna mint a huzat
2023. aug. 29. 10:43
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Szexet akart, de minimum szopni. Ha nem ennek szellemében válaszoltál, akkor ez a vonat elment.

Ha utólag jelentkezel nála, hogy megvilágosodtál, akkor jó eséllyel ki fog röhögni.

2023. aug. 29. 10:48
 6/9 anonim ***** válasza:
Hogy szereti a Titanicot.
2023. aug. 29. 11:21
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Ha elrágja a jégkockát akkor azt hogy ad a szájhigiéniára és erős, egészséges fogai vannak :)

Ha a story igaz és nem dugtad meg ott azon melegében akkor meg azt jelenti, hogy egy ritka nagy balf.sz vagy haver :D

2023. aug. 29. 11:44
 8/9 anonim ***** válasza:
58%
Helyedben ezzel a lánnyal nagyon ovatos lennék. Hátha egy pöcs meg két golyo van a bugyijában!
2023. aug. 29. 12:36
 9/9 Suetonius ***** válasza:
Szerintem csak nem szerette volna, ha aznap úgy fekszel le, hogy nem gyarapodtál egy új és érdekes információval. :D
2023. aug. 29. 14:46

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!